Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
COVID-19

U jednoj županiji zabilježen veliki skok zaraženih, evo o čemu se radi

Zagreb: Testiranje građana na covid-19
Patrik Macek/PIXSELL
21.10.2021.
u 10:12

Riječ je praktički o zbroju oboljelih za dva dana jer je bilo problema tijekom testiranja prethodnog dana, kada je zabilježeno samo šest slučajeva.

U Sisačko-moslavačkoj županiji, na današnji dan, imamo sto sedamdeset i pet novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19. No, kako doznajemo riječ je praktički o zbroju oboljelih za dva dana jer je bilo problema tijekom testiranja prethodnog dana, kada je zabilježeno samo šest slučajeva.

Radi se o četrdeset i sedam osoba s područja grada Siska, trideset i četiri osobe s područja grada Kutine, dvadeset i šest osoba s područja grada Petrinje, osamnaest osoba s područja grada Novske, trinaest osoba s područja općine Hrvatska Kostajnica, devet osoba s područja grada Popovače, sedam osoba s područja općine Dvor, sedam osoba s područja općine Donji Kukuruzari, pet osoba s područja općine Sunja, pet osoba s područja općine Lekenik, dvije osobe s područja općine Martinska Ves, jednoj osobi s područja općine Lipovljani i jednoj osobi s područja grada Gline.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije