Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOM HAŠOA

U Jasenovcu se održava komemoracija u povodu Dana sjećanja na žrtve Holokausta

Foto: Danijel Prerad
1/7
28.04.2022.
u 15:56

Komemoracija se održava kod spomenika Cvijet

Danas se u Jasenovcu održava komemorativna svečanost povodom dana obilježavanja Jom Hašoa - spomen na šest milijuna Židova stradalih u nacističkim i fašističkim logorima tijekom Drugog svjetskog rata.

Komemoracija se održava kod spomenika Cvijet.

Na komemoraciji će govoriti Ognjen Kraus, predsjednik Židovske općine Zagreb i Koordinacije židovskih općina u RH, a molitvu će predvoditi glavni rabin u RH Luciano Moše Prelević.

>> VIDEO Milanović: 'Zekanović je šetao hrvatskim Saborom s narkotikom. Mislim, da sam ja bio tamo možda bi se poslužio...'

Komentara 3

ST
Stav
22:23 28.04.2022.

Danas u Jasenovcu nema svecanosti nego se izrazava zal za zrtvama ustaskog terora koji su bili nazalost ideoloski rukovođeni katolickom crkvom

Avatar decani
decani
01:53 29.04.2022.

Sramota za hrvatsku ali mozda je i bolje da ustasofili i nedolaze na tu komemoraciju...

BU
bundolo
16:04 28.04.2022.

Milanović ipak neće doći. Hvala bogu! Možda je Kraus shvatio da se ne treba povezivati s tim narciosidnim agresivcem i galamdžijom? Obilježava se holokaust, a Milanović bi najvjerojatnije opet gadio i prostačio na dnevno-političkoj razini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije