Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE IH JE VIŠE

U Hrvatskoj su počeli napadi marginalaca na ljude druge rase. Hitno nam treba strategija

28.03.2023.
u 16:21

Policija je u slučajevima ksenofobnih i rasističkih ispada prema stranim radnicima reagirala promptno i odlučno. Potrebno je hitno razvijati i strategiju upravljanja odnosom društva prema useljenicima

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar Noldor
Noldor
16:50 28.03.2023.

Premijer Britanije je Indijac. Premijer Škotske je Pakistanac musliman koji misli da ima previše Škota na položajima u Škotskoj. Premijer Irske je Indijac. Gradonačelnik Londona je Pakistanac musliman. Oni imaju strategiju. Strategiju zamjene stanovništva.

DR
drogerasM
16:56 28.03.2023.

To nisu "useljenici", to su robovi modernog doba. Nisu oni tu dosli jer im se svida Hrvatska, klima ili obicaji. Nego su tu dosli preko agencija koje posreduju izmedu gramzljivih poduzetnika i ovih nesretnika koji su zadovoljni minimalcem. Rezultat politike "ako neces ti ima tko hoce" je dovela prvo do masovnog iseljavanja domicilnog naroda, a potom i suzbijanja rasta placa kroz uvoz jeftine radne snage iz zemalja treceg svijeta. Politicari ce od ove drzave do kraja stoljeca napraviti neku multikulti tvorevinu u kojoj su Hrvati manjina, i to ne bogata.

Avatar Noldor
Noldor
16:51 28.03.2023.

Posljednji drugi i drugačiji koji su masovno dolazili na ove prostore su bili Turci. I danas osjećamo posljedice toga. Želimo li to opet?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije