Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zoran Milanović
Povratak na članak

'U Hrvatskoj se vodi ideološko-kulturni rat, ali ne vidim ekstremizam'

Imamo posla s ljudima koji bi preko noći htjeli razbiti naše društvene vrijednosti. Ali to nećemo dopustiti, kazao je Milanović na sjednici današnjeg Glavnog odbora SDP-a

Komentari 76

DU
Deleted user
14:16 21.12.2013.

Ova nesposobna vlada se prvu godinu svoje vladavine bavila slučajem Radimir Čačić, drugu godinu Josipom Perkovićem i Čirilicom a dotukao ju je na kraju Branimir Glavaš iz zatvora. Vidjećemo čime će se baviti iduće godine. Znam samo da od gospodarstva bježe ko od kuge.

VL
TP
Tihomir Prdež
14:20 21.12.2013.

"Imamo posla s ljudima koji bi preko noći htjeli razbiti naše društvene vrijednosti" Dobro je opisao vlastitu partiju koja negira i želi silom promijeniti vrijednosti na kojima počiva RH. A to mu građani RH neće dopustiti.

VL
AT
atomised
14:01 21.12.2013.

Vjerojatno nema smisla intervjuirati psihologa da komentira ovu salvu Milanovićevih izjava. Jučer gotovo cmolji jer ga Beograd tužaka, danas kaže da sve što radi, radi jer on to tako želi, a ne zato jer ga netko podržava. Potom dodaje da isto želi i Europska komisija, koja s ovim pitanjem nema veze, kao i "pola Europskog parlamenta." A u tom istom parlamentu nakon tjedana i tjedana lobiranja SDP-ovih zastupnika i laburista Vuljanića, nije uspio pridobiti ni deset posto zastupnika da potpišu otvoreno pismo protiv referenduma. O ekonomskoj i socijalnoj katastrofi otkad je na toj funkciji ne treba ni trošiti riječi. Meni se sve čini da je slučajni premijer na izmaku snaga. Hoće li podnijeti ostavku i prepustiti sposobnijima da se bave državničkim poslom? Ili će i dalje proživljavati ovu agoniju, a i onda i zemlja kao njegov talac?

VL
KR
KroničarHr
14:08 21.12.2013.

Imamo posla s ljudima koji bi preko noći htjeli razbiti naše društvene vrijednosti. Ali to nećemo dopustiti. __________________________________________________________________________________________________ Uvjet opstanka hrvatskoga naroda jeste - skršiti i potpuno uništiti "vaše društvene vrijednosti"!

VL
Avatar abakus
abakus
14:11 21.12.2013.

Ozana Bašić s tv-mreže primila je vrlo oštru i pismeno napisanu prijetnju smrću zbog svoje emisije "Oluja" a Milanović tvrdi da nema ekstremizma...? Usput, ne vidim da su drugi mediji o tome i riječ rekli, iako su se na to to osvrnuli i HHO i (!) Duka. Zar to nije zatiranje novinarskih sloboda? Usput, tko još primijećuje da na HRT-u (koji bismo komotno mogli prozvati JRT-om) praktički nema božićnih jingleova? Narvno, čista je slučajnost da je radman, pronositelj štafete i vjerni vojnik partije, na njezinom čelu...

VL
RA
rab555
14:02 21.12.2013.

jedini koji zele razbiti nase drustvene vrijednosti ste vi!

VL
DU
Deleted user
14:07 21.12.2013.

Premijeru vaša "stranka" s vama na čelu započela je taj rat i to je kako sada stvari stoje jedina točka plana 21 na kojoj ustrajno radite a ekstremizma ukoliko izostavimo mizernu šačicu kako ih vi naziva te za svoje dnevno političke potrebe "desničari" ima u izobilju u obliku: udbačkih nakupina i jugonostalgičara koji se mogu svesti na zajednički nazivnik: Jugodesnica a koju naravno nitko ni ne spominje a kojoj ideološki rat o kojem pričate i koji stalno provocirate itekako koristi. Zaista teško mi je za povjerovti da toga niste svijesni. Vjerojatno ste u diplomaciji iako ste propali kao diplomata ipak naučili dovoljno da pokušate Hrvate kako se ono kaže prevesti žedne preko vode.

VL
TP
Tihomir Prdež
14:23 21.12.2013.

"Mi upravljamo Hrvatskom - poručio je Milanović." I nije ga sram...

VL
Avatar abakus
abakus
14:18 21.12.2013.

Inače na blogosferi Večernjaka može se pročitati odličan članak na temu manipulacije ljudima po principu "podijeli pa vladaj". Treba to pročitati jer vladajući čvrsto drže većinu medija i manipuliraju kako god znaju i umiju ne bi li prikrili svoju nesposobnost i zloćudnost koja nam sve više razdire i upropaštava zemlju.

VL
KL
klamerko
14:09 21.12.2013.

Da, vi vašim kršenjem zakona i ustava RH namjerno i planirano vodite ideološko-kulturni rat protiv hrvatskog naroda.

VL
DU
Deleted user
14:06 21.12.2013.

on vjerovatno misli na one društvene vrijednosti koje su zacrtane 73.na Prisavlju u CKSKH kada je zacrtana nova vladajuća Kasta koja i dan danas izvrsno funkcionira, samo ih malo smeta ovo curenje informacija preko interneta...

VL
PM
perica_mali
14:25 21.12.2013.

ova se vlada izgubila u prostoru i vremenu ... ne znaju ni gdi su, ni tko su, a najmanje znaju šta hoće (osim vlasti), .... to je totalni debakl ... katastrofa

VL
KR
kreont
14:50 21.12.2013.

Ako stojiš naopačke kao šišmiš onda ti dijagram opće ekonomske "uspješnosti" izgleda da ide prema gore. Ogorčen sam politikom jer mi je zbog nje raseljena / rasturena obitelj.

VL
MA
maksma
14:30 21.12.2013.

Taj rat izazvala je ova Vlada svojom netolerantnoscu , bahatoscu . Umjesto dijaloga imamo monologe pune uvreda i omalovazavanja. Ovakav stav i ponasanje izazivaju revolt. Ocito premijer u svojoj narcisoidnosti ne vidi ili ne zeli vidjeti prave probleme. O gospodarstvu i rezanju svima osim njima koji primaju za nerad po 40000kn ( medju njima i saborski zastupnici) mjesečno bolje ne govoriti. Sve je ovo već vidjeno puno govora nizašto.A nacija trpi i trpi i stenje.

VL
DU
Deleted user
14:08 21.12.2013.

''Ali to nećemo dopustiti'' -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Oni neće dopustiti !? Dopustit će te oni još svašta, i daleko više od onoga što mogu trenutačno zamisliti ako tijek povijesnih zbivanja nepovratno krene u smjeru u kojem se čini da ide.

VL
BA
barbaizamerike
14:33 21.12.2013.

milanovic je krivom putu jer non stop prica o izvlacenju novaca iz eu fondova to je isto kad rodbina kaze necemo raditi imamo barbu u americi on ima pa mozda nesto izvucemo.triba zasukati rukave i raditi a ne izvlaciti

VL
AP
apolon
14:37 21.12.2013.

Da li se među tim "razbijačima društvenih vrijednosti" nalaze Ž.Pinjuh te A. Kolarić kada ih izbacujete nedemokratskim -pače- više boljševičkim metodama iz SDP-a?boljševičkim metodama iz SDP-a?

VL
Avatar imotska115
imotska115
14:36 21.12.2013.

Sve sto si rekao moj Zoki to si tocno opisao svoju vadu i njen rad.

VL
Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
15:08 21.12.2013.

Pošto magla Premijeru?

VL
CI
cicibela
15:43 21.12.2013.

"Imamo posla s ljudima koji bi preko noći htjeli razbiti naše društvene vrijednosti." rekao je Milanović. Kad pogledamo oko čega se sukobljava s većinom hrvatskog naroda, onda možemo zaključiti koje su to "naše društvene vrijednosti" koje on ne da razbijati.. To su, dakle: - prava udbaša da ne budu procesuirani za svoje zločine - prava istospolaca da se igraju tate i mame - pravo srpske manjine u Vukovaru da zločinci među njima ne budu procesuirani, ali da ćirilicu dobiju, jer je takav zakon. Zakon za ćirilicu da, ali zakon za zločince ne. To su te vrijednosti kojih se Milanovićeva partija čvrsto drži i u čemu ga "crnokošuljaši" ometaju.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.