Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
igre mladih

U Gradu shvatili da mlade treba maknuti s ulice i dati im sadržaja

'12. 09. 2008., Split - Nakon mjesec dana natjecanja osnovnoskolske i srednjoskolske djece po svim zupanijama u rukometu, odbojci, odbojci na pijesku, ulicnoj kosarci, tenisu, stolnom tenisu, sahu, ba
'Nino Strmotic/Vecernji list'
07.02.2013.
u 09:00

Na igrama je prošle godine sudjelovalo više od 2000 mladih iz KC-KŽ županije, ali natjecanja su se uglavnom odvijala u Virju

Iako je prehrambena kompanija Podravka jedan od glavnih sponzora, zadnjih nekoliko godina Sportske igre mladih zaobilazile su Koprivnicu. Preliminarna natjecanja za odlazak na završnicu u Split uglavnom su se odvijala u Virju, ali od ovog ljeta to će se promijeniti. Koprivnički mladi sportaši više neće morati putovati. Zajednica športskih udruga grada koprivnice obvezala se osigurati besplatno korištenje sportskih objekata, ugostiti dva finalna županijska natjecanja i sufinancirati snimanje TV emisije, te podmiriti troškove za sudionike finala u Splitu, a mladi će se moći natjecati u svih deset sportova (mali nogomet, rukomet, ulična košarka, odbojka i odbojka na pijesku, tenis i stolni tenis, badminton, šah i graničar). U tu svrhu izdvojit će oko 30.000 kuna.

- Iskreno, ne znam zašto neko vrijeme nismo organizirali natjecanja, ali vratili smo se zbog velikog broja djece koja se u Koprivnici bavi sportom. Svi tvrde da se završnica u Splitu podigla na jedan visoki nivo, a želja nam je bila i u ljetnim mjesecima mladima omogućiti dodatne sadržaje i maknuti ih s ulice - istaknula je predsjednica Zajednice Jasmina Stričević. Na igrama je lani sudjelovalo više od 2000 mladih iz KC-KŽ županije, a očekuje se da će se povratkom Koprivnice taj broj sada i povećati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije