Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA U TIJEKU

U dvorištu kuće ubijena dva zlatna retrivera: 'Prvo su nam ih otrovali'

policija
Luka Stanzl/PIXSELL/ilustracija
14.08.2019.
u 17:24

Član obitelj izjavio je kako su ubijeni psi bili umiljati i zaigrani i da je sramota što se dogodilo.

U dvorištu obiteljske kuće u Hlebinama nedaleko od Korpivnice sinoć su ustrijeljena dva psa, zlatna retrivera, piše Klikaj.hr, 

Slučaj nam je potvrdila PU koprivničko-križevačke. Kako su nam rekli, oni su dobili prvo prijavu o tome kako je ustrijeljen samo jedan pas, no kako je istraga u tijeku ne mogu nam dati više informacija. 

Po dojavi na teren su stigli veterinari koji su utvrdili kako psi imaju prostrijelne rane grudnog koša, a najvjerojatnije su upucani puškom 'flobertkom'. 

– Psi su odrasli s djecom i nikad nikamo nisu išli iz dvorišta. Ali nekome su očito smetali. Prvo su nam ih otrovali, izvukli smo ih, a prošlu noć su ih upucali. Znači kakav čovjek to mora biti da vam ustrijeli dva psa u dvorištu i pobjegne. Pa takav bi mogao i čovjeka ubiti. Jako žalosno, sramota! Psi su bili umiljati i zaigrani, nikome nisu smetali. Čak su bili i toliko lijeni da je dijete igračke naslagalo na njih, a oni nisu ni trepnuli – izjavio je član obitelji čiji su psi ubijeni, piše Klikaj.hr. 

 

Komentara 11

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
18:29 14.08.2019.

Žao mi je ljudi koji ne vole životinje. Ne znaju koliko iskrene i bezuvjetne ljubavi propuštaju, koliko zahvalnosti, topline vjernosti... ovog ubojicu ne žalim. Treba ga naći i osuditi za ubojstvo. Netko ko može hladnokrvno oduzet život bilo kojem bićuu opasan je i bezvrijedan.

Avatar maxist
maxist
18:27 14.08.2019.

predvidljivo je da policija neće učiniti NIŠTA , pogotovo naći ubojicu s nedozvoljenim oružjem !. Žalosno. ! ...i u najgorim prethodnim sistemima policija je bila pouzdanija i efikasnija ! Samo figuriraju ,ali niti štite niti rješavaju ljudske probleme........

TR
treb
21:07 14.08.2019.

Predlažem vlasnicima da sad odmah nabave dva psa, po mogućnosti lajavije, i obavezno postaviti nadzorni sustav s nekoliko noćnih kamera dobre HD rezolucije. Na lesu staviti upozorenje da je prostor pod video nadzorom. Pa da vidite tko to truje i puca. Meni su kamere riješile sličan problem. Nisu spriječile idiota al smo saznali tko je. Sve je poslije riješeno bez policije i sudova koji su niš koristi. Nažalost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije