Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTAPANJE

U Dravi u Osijeku nađeno tijelo nepoznatog muškarca

drava leš potraga
Marko Jurinec/PIXSELL
17.08.2011.
u 15:19

Tijelo muškarca starog između 60 i 70 godina uočili su građani jer je zapeo o granu koja je plutala rijekom uz Ciglarsku ulicu u Donjem gradu

Tijelo nepoznatog muškarca, starog između 60 i 70 godina, pronađeno je u Dravi u Osijeku. Uočili su ga građani oko 11 sati jer je zapeo o granu koja je plutala rijekom uz Ciglarsku ulicu u Donjem gradu. Alarmirani su vatrogasci koji su tijelo izvukli na površinu. Muškarac je bio odjeven u majicu i kratke hlače pa se pretpostavlja da nije riječ o kupaču.

Uzrok smrti vjerojatno je utapanje, no točnije će informacije dati obdukcija. Tijelo nije dugo bilo u vodi. Kako doznajemo, policiji ovih dana nije prijavljen nestanak osobe takva opisa.

Komentara 1

VO
vatrogasci_os
19:38 17.08.2011.

Izvlaćenje utopljenika:

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije