Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLJEDNJI ISPRAĆAJ

U Donjim Vinjanima pokopan komodor Ivica Tolić

Donji Vinjani: Posljednji ispraćaj komodora Ivice Tolića
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/17
03.09.2019.
u 19:28

Danas je u Splitu održana i komemoracija na kojoj je istaknuto kako nas je napustio veliki domoljub, vrhunski vojnik i dobar čovjek.

Uz najviše vojne počasti na mjesnom groblju u Vinjanima u utorakodržan je posljednji ispraćaj preminulog komodora Ivice Tolića

Svečani ispraćaj započeo je počasnom stražom visokih vojnih i civilnih dužnosnika uz odar pokojnika. Obred ispraćaja predvodio je vojni ordinarij mons. Jure Bogdan, a komodora Tolića su na posljednje počivalište uz obitelj, prijatelje i suborce, ispratili brojni civilni i vojni dužnosnici i pripadnici Hrvatske vojske.

Donji Vinjani: Posljednji ispraćaj komodora Ivice Tolića
1/17

Hrvatska vojska od komodora se oprostila počasnom paljbom, a obitelji Tolić državnu je zastavu predao pripadnik  3. imotske bojne, 4. gardijske brigade, umirovljeni bojnik Hrvatske vojske Ivica Kukavica.

Tijekom obreda svečane izvedbe izveli su Klapa Hrvatske ratne mornarice “Sveti Juraj” i Orkestar Hrvatske ratne mornarice. 

Za preminulog komodora Ivicu Tolića služena je misa zadušnica u crkvi Sv. Roka koju je predvodio vojni ordinarij mons. Jure Bogdan. 

Komentara 8

Avatar opara1
opara1
21:33 03.09.2019.

Počivaj u miru ,, SA NAMA SI U MISLIMA , laka ti gruda Hrvatska .

Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
19:55 03.09.2019.

Ma, hdz je unistio moj hrvatski narod i svaki clan i simpatizer te organizacije u biti je zao i los covjek

RI
rimac444
23:07 03.09.2019.

Navik on živi ki živi i umre pošteno, za razliku od bagre zločinačke, izdajničke komunjarske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije