Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA ZADARSKE POLICIJE

U dječjoj autosjedalici diler skrivao pola kile heroina. Drugi na uhićen s preko deset kila trave

Zadarska policija zaplijenila veće količine droge
Foto: Frane Šarić
1/3
02.02.2023.
u 12:36

U dva je odvojena kriminalistička istraživanja zadarska policija zaplijenila preko pola kilograma heroina i preko 10 kilograma marihuane

Zadarska policija u dva je odvojena kriminalistička istraživanja zaplijenila veliku količinu droge. Tako je je 31. siječnja kod Posedarja zaustavila 26-godišnjaka  i nakon što kod njega nisu pronašli nikakve identifikacijske dokumente mladić je priveden. Po utvrđivanju identiteta i činjenice da je policiji otprije bio poznat po zlouporabi droga, policija je uz pomoć Lili, psa za detekciju droge u naslonu dječje auto sjedalice BMW-a kojeg je vozio, pronašla preko pola kilograma heroina, te preko kilogram praškaste smjese takozvanog punila. Upitan na konferenciji za novinare koliki je procijenjeni iznos kojeg bi zaplijenjena droga postigla na zadarskom narko tržištu šef Krim odjela za droge Miki Zrilić rekao je kako neće o tome jer da bi to moglo djelovati stimulativno za pojedince!?

U drugom Krim istraživanju dan kasnije Zadarska Pomorska policija je kod 56-godišnjaka s jednog zadarskog otoka u staklenkama i vrećama pronašla preko 10 kilograma marihuane i staklenku s još kilogramom nepoznate masti zelene boje za koju se sumnja da je prerađevina marihuane.

>> VIDEO: Vlasnik kluba iz Rijeke o nasilniku s Platka: 'Ogorčen sam i nemam riječi. On više nije naš član'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije