Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sutra se očekuje stranačka suspenzija šefa uprave Croatia osiguranja
Povratak na članak

U deset godina karijere Vojković stekao kuće, stanove, brodove...

Impresivnu imovinu Vojković nije skupio samo kao predsjednik uprave CO-a nego je već devedesetih počeo kao poduzetnik u partnerstvu s Dejanom Košutićem, unukom Franje Tuđmana.

Komentari 48

MM
Mladen Miletić
22:24 02.02.2010.

U deset godina karijere Vojković stekao kuće, stanove, brodove, to VISOKO JAKO cijene i i nagrađuju pametni iz Bosne iz Tuzle isto kao i zakonski Harać !

VL
OB
-obrisani-
06:11 03.02.2010.

Da to nije neko postavio exploziv pod dvije kosarice pa su zajedno potonule u more,ili je ih mozda Milanovicev DELFIN prevrnuo,smijesno jadno,cemerno!!!SVE SAMO MITO KRIMINAL KORUPCIJA celnih ljudi!!!!Imateli griznju savjesti? \"STICI CE VAS RUKA BOZIJA\" ako nece ova sirotinjska fuj fuj gadi mi se!!!!!!!!

VL
OB
-obrisani-
06:18 03.02.2010.

bili-tartuf, ma si poludija!?

VL
OB
-obrisani-
06:25 03.02.2010.

Kad ce mu se Imovina i novac oduzeti???

VL
OB
-obrisani-
06:37 03.02.2010.

NDH41, imovinu nikad.. A i ti bi moga prominit nick...

VL
TH
thevoice
06:39 03.02.2010.

hobotnici je odrezano nekoliko krakova , oni krakovi koji su joj i tako bili mrtvi nakon mozdanoga udara , glava je jos uvjek netaknuta , a po svemu sudeci tako ce i ostati .tezu nam potvrdjuje ponovno imenovanje bajica .. gdje je tu suker sa njegovim OIB-om koji bi trebao sada procesljati svu imovinu , placeni porez i visinu place koju je vojkovic prijavljivao ?? vojkovic jako puno zna a toga je svjesna i premjerka , zato mu nece pasti ni vlas sa glave .

VL
OB
-obrisani-
20:41 02.02.2010.

Pa nebi bilo dobro za svet da svi isto imaju!Neki se snasli a neki ne,bilo je tako i bice!A sad sto se ovaj snasao budimo posteni i pitajmo se sto bi mi uradili u njegovoj poziciji?Izgraditi posteno drustvo,gde svi imaju iste sanse je malo teze,jer pricamo o socijalizmu!A njega vise niko nece ...pa onda prihvatite i ove posledice u ime Vojkovica! ljudskoj prirodi je da trazi granice a za male jadnike uvek je obezbedjena alternativa-domoljublje!.......

VL
OB
-obrisani-
17:52 03.02.2010.

Treba smijeniti Doricu Nikolič i Dražena Bregleca! Te Tajanu-Kesić-Šapić! Balavicu koja kuhala kavu Adlešič, s asad se 6 godna provodi, ništa ne radi, ima diploatsku putovnicu! Čuli ste za tu desnu ruku Polačeca?? Moš mislit! Ne mogu smislit Vojkovića, alii ovo troje bezvzenjak, prvo van!! Od 1991. sam u HSLSu. magistrirao sam u SAD-u. Što je u HSLS, bio NEDOSTATAK, od negdje 2004, kad su se u HSLSu počeli cijeniti ljudi koji su vječno studirali, a nisu nikad ništa završili! Il su, skrivali da su završili Višu školu, uz banjalučke čevape npr.! Kosor je veoma korektan ćovjek, ali, smatram ga kukavicom, što upravo nastoji demantirati. I ne brine o malom čovjeku, jer je sve prelako postigao, milijun EUR u 33oj godini?! Iako smo vrlo bliski, i mogu ga dobiti fizički, ili preko mobilnoga(teško), ništa za mene nije napravio ova 3 mjeseca! A morao bi, kad se zna da sam ja NAJVEĆA ŽRTVA HSLS! 20 mjeseci sam na BURZI RADA, baš zbog Bregleca, od kojeg imam na kvadrat bolje reference, te njegove POKROVITELJICE, ĐURĐE BANJALUČKE! Vojković, na drugu stranu, iako je zaposlio 100-ak HSLS-ovca, pa tako i 61 godišnjeg predsjednika HSLS Dubrava, kad sam ga ja, 09.10.2009. nazvo na mobi, i viknuo mu \'\' daj mi kruhaaa\'\', viknuo mi \'\' J.. ti mater kr... Hrvoje Vojković je strašno PRLJAV igrač! Najveći su mu prijatelji Miomir Žužul i Ivan Mišetić! Ja sam uvjeren, da glava hobotnica ŽUŽUL, a ne Sanader. Koga je Sanader smjenija, a on ispod svakoga poklopca! PODRAVKA, CROATIA OSIGURANJE, CROATIA AIRLINES! Osim Žužula, koji i dalje, godinama, na čelu NO CROATIA AIRLINESa, svoga najboljeg prijatelja Mišetića, kako bi on, i njegova obitelj, automatski, godinama besplatno letjela do USA, i natrag, gdje mu žive kćeri! U taj NO, ubačena krema HDZ-a, od Sanaderovih ginekologa, zubara, zubovića, do Antuna Vrdoljaka! Koji je vidio kako je to LIPO, još 1991. kad mu je upravo Ivan Mišetić potpisao 2 besplatne karte za ACAPULCO-Meksiko ( kolega Kapić i ja odbili) Osobno ću svjedočiti, na sudu, ako treba, protiv Miomira Žužula, s nekoliko epizoda iz hotela SHERATON, dok je tamo trčkarao za i s s odvjetnikom Ripkinom, koji je od Hrvatske naplatio nevjerojatnih 5 milijuna EUR. HSLS je najtrgovačkija stranka u Hrvatskoj, a ĐURĐICI treba dati doktorat za trgovinu! Jedino je Hrvoje Vojković, pozvan na njeno, tkzv. tajno crkveno vjenčanje Đurđe! Tako da znate tko stoji i iza Vojkovića!

VL
D7
dinko.71
09:47 03.02.2010.

vojković u razvodu nije \"izgubio\", nego je \"dobio\" imovinu, a što se tiče ovog popisa imovine, to je tek dijelić....

VL
OB
-obrisani-
06:07 03.02.2010.

Ovaj Vojkovic zaista je progresivan,za toliko kratko vrijeme stekao imavinu vrijednu nekoliko milijuna KN. Dobro funkcionise \"CROATIA OSIGURANJE\" Milanovicu i Ti si u Aferi,pa nek si SDP-ovac DOKUCIV SI TI ILI DOKURCIV SI I TI\"

VL
AM
amarila
20:05 02.02.2010.

Objesit smrada !!

VL
Avatar bok
bok
20:15 02.02.2010.

Ima samo jedan lijek:Porezna uprava treba provjeriti sustavno kod svih podrijetli imovine ida li je uredno placen porez. U biti svrano vrlo jednostavno. Paralelno lustraciju i odstranjivanje UDBASA i indoktriniranih komunista iz javnog zivota. I to je ubiti vrlo jednostavno...

VL
O9
Oluj@_95
20:16 02.02.2010.

To je sve nista u odnosu na sakupljaca stanova Josipovica, ciji samo jedan veliki stan u najstrozem centru grada vrijedan preko 700.000 eura, pun najskupljih umjetnina, a ima ukupno pet stanova preko 120 kvadrata, a u sestom je suvlasnik ++ dzeparac od 300.000 eura na racunu u banci. Vojkovic je bar nekaj pokusaval raditi, a kako je to stekao Josipovic????

VL
O9
Oluj@_95
20:25 02.02.2010.

Ne bih ja to zvao \"porijeklo imovine\" kao za vrijeme komunizma jer tu postoji mogucnosti muljanja ( \"nasljedstva\", stric iz amerike, dobitak na lotu itd). Najefikasnije je porezna kartica i provjera primanja. Zna se koliko si imao PRIJAVLJEU zaradu i i koliko si za to mogao kupiti ili ustedjeti. Ako si kupio i sagradio puno vise,u odnosu na to koliko si prijavio zaradu, znaci da nisi na to platio porez i na tu razliku treba razrezati porez i stvar je jednostavna. Budite bez brige svi ce oni platiti jer imaju i vise od toga, tako se barem radi u pravnoj drzavi.

VL
OB
-obrisani-
20:28 02.02.2010.

lopovska država.

VL
O9
Oluj@_95
20:29 02.02.2010.

Licemjeri komunjarski, da sam popljuvao samo Vojkovica dobio bi pluseva, ali cim sam spomenuo Josipovica koji ima puno vise nego Vojkovic, a nikad se vruc vode nije napio stizu minusi od istih ( on vam nije Rvatina???). Svi znamo koliko su male profesorske place, osim toga prosvjetni radnici su jos nedavno strajkali. Treba imati istu mjeru za sve bez obzira o kome se radi i kojoj politickoj opciji pripada!!

VL
Avatar DucMan
DucMan
21:04 02.02.2010.

Opet stara pjesma... Jedan se odmetnuo i odmah počinju istrage, negativni natpisi i borba protiv korupcije. Dok si u ekipi nema ni natpisa, ni istraga, niti borbe protiv koupcije. Lijepo.

VL
OB
-obrisani-
21:20 02.02.2010.

Kmetovi kopaju po kontejnerima,jer nema više kukuruza u štali ! ! !

VL
OB
-obrisani-
21:28 02.02.2010.

Kako ja trenutno razumijem događanja glede kriminala u vlasti imamo sad 2 vrste lopova,lopovi koji su u strankama ostali podobni svojim šefovima i onim lopovima koji nisu podobni a svi oni koji nisu podobni uskok diže optužnice protiv njih ali se postavlja jedno pitanje -Šta misli uskok i Karamarko sa tim lopovima koji ostaju u vlasti !Hoće li oni ostati zaštićeni od svojih politićkih šefova? na primjer linić on bi odavno trebao bit uteg SDP ali linić je vjeran i šuti kao u istri jakovčić!

VL
Avatar GERO2
GERO2
20:34 02.02.2010.

Dali u Hrvatskoj postoji Uopce POSTEN I CIST Politicar ili Covjek koji je na celu neke Tvrtke.Ove sve afere su samo 2-3% od onih koliko ih ima,i samo kontrolirane afere izlaze u javnost,ZALOSNO:

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.