Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAJNI SASTANCI DILJEM HRVATSKE

U Crkvi pobuna zbog prisiljavanja na cijepljenje, nazire se veliki sukob

01.11.2021.
u 21:00

Nakon odluke katoličke biskupije u Zrenjaninu o obveznom cijepljenju klera, svećenici se tajno sastaju i snimaju videoizjave kojima će se obratiti vjernicima

Komentara 129

Ivan_Žižak
23:14 01.11.2021.

Komentara 40 a mi vidimo 16. 24 izbrisana?

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
23:11 01.11.2021.

Vezano za Zrenjanin? Je li netko pročitao članak?

Avatar Foton
Foton
13:10 02.11.2021.

Svi ljekovi imaju nuspojave, na pr aspirin izaziva probavne smetnje, a kemoterapija ispadanje kose i tesku mucninu. Nijedan lijek nije 100% efikasan i nije za svakoga, na pr mnogi su alergicni na penicilin. Mnoge lijekove moras uzimati svaki dan i po nekoliko puta. Ali ljudi ipak uzimaju lijekove i injekcije, jer je stanje s njima bolje nego bez njih. Sve to vrijedi i za covid cijepiva, koja smanjuju mogucnost zaraze i intenzitet bolesti, iako nisu 100 % efikasna i imaju manje ili jace nuspojave. Zasto je to nekima tako tesko shvatiti, ono, netko se cijepio, pa eno ga na respiratoru, dakle nitko se ne treba cijapiti. Jako pametno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?