Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prognoza

U četvrtak će se živa u termometru popeti do 40 Celzijevih stupnjeva

vrucina
Grgo Jelavić/Pixsell
12.07.2011.
u 18:15

Krajem tjedna trebalo bi stići osvježenje, tj. pljuskovi koji će, ističu meteorolozi, sniziti temperature.

Ovaj tjedan očekuju nas rekordne vrućine. Živa na termometru, kažu meteorolozi, popet će se u četvrtak na čak 40 Celzijevih stupnjeva u hladu pa savjetuju svima koji ne moraju da ne izlaze na sunce.

Ipak, krajem tjedna trebalo bi stići osvježenje, tj. pljuskovi koji će, ističu meteorolozi, ipak malo sniziti temperature.

Sljedećeg tjedna ponovno nas očekuju nesnosne vrućine pa je glavni savjet stručnjaka iz hitne pomoći, koji imaju pune ruke posla zbog ljudi koji loše podnose vrućinu, da svi oni koji ne moraju ne izlaze iz kuće između 10 i 17 sati, da što više borave u klimatiziranim prostorima, piju puno tekućine te izbjegavaju velike temperaturne razlike.

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
19:15 12.07.2011.

Obožavam kada one mirišu po losionu za sunčanje...I mrtvog bi me probudile..

OB
-obrisani-
21:50 12.07.2011.

Kad bi bar bilo do 60, tko preživi dobije tjednu nagradu u sauni sa ljepoticama.

OB
-obrisani-
21:52 12.07.2011.

12.07.2011. u 19:15h Boutros Boutros-Ghali je napisao/la: Obožavam kada one mirišu po losionu za sunčanje...I mrtvog bi me probudile. ____________________________________________________________ Kupi losion za sunčanje odvrti čep pa k***.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije