Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Parade

U Carlsbergu i Hartmannu predbožićne fešte za zaposlenike

'29.11.2010., Koprivnica - Ilustracija za tekst o domjencima u povodu Bozica i Nove godine. Policija . Photo: Marijan Susenj/PIXSELL'
'Marijan Susenj/PIXSELL'
30.11.2010.
u 08:25

Podravka, Belupo i Tehnika bez proslava, gradonačelnik Mršić nastavlja s humanitarnim domjenkom, a župan Koren prima svećenike i novinare

Krizna godina očito nije bitno utjecala na organizaciju božićnih domjenaka u velikim tvrtkama - one koje su ih priređivale dosad, imat će ih i ove godine, a one koje nisu, neće uvoditi novosti.

U Belupu kažu da neće organizirati domjenak za poslovne partnere, dok će se zaposlenici, na inicijativu sindikata i o vlastitom trošku, družiti 18. prosinca u restoranu Zrinski. Podravka, kao ni dosad, neće organizirati poslovni domjenak, a još nema informacija hoće li zabavu za radnike osmisliti njihovi sindikati. Božićni domjenak, kao ni prošlih godina, ne priređuje ni koprivnička Tehnika.

Uspješna kompanija Hartmann organizira domjenke i za poslovne partnere i za svoje zaposlenike. Zaposlenici će slaviti u vinariji Pomona, a domjenak za domaće partnere bit će organiziran na P.R.C.-u, no planiraju se i oni za poslovne partnere u nekoliko zemalja.

– Cijena domjenaka nije važna jer su nam i zaposlenici i poslovni partneri bitni, a na njima se sklapaju i poslovi – kazao je Garaj.

Carlsberg Croatia za svoje zaposlenike već tradicionalno 17. prosinca u Koprivnici organizira predbožićnu zabavu, no iz kompanije nisu otkrili koliko će ta fešta stajati.

Župan Darko Koren u siječnju priprema domjenak za svećenike i 20-ak novinara, koji će biti nešto skromniji i zamišljen je kao formalno druženje, a na sjednici Županijske skupštine za nekoliko dana bit će dogovoreno hoće li se organizirati "gablec" za vijećnike.

Gradonačelnik Zvonimir Mršić za kraj godine tradicionalno priprema humanitarni božićni domjenak koji će, kao i dosad, biti financiran iz donacija, a prikupljeni novac utrošit će se za kupnju sanitetskog vozila.

Lani je na tom domjenku prikupljeno 40-ak tisuća kuna, a sav je novac darovan Dječjem odjelu Opće bolnice.

Komentara 1

VI
vidovit
09:42 30.11.2010.

Zakaj smo 20 godina uvijek bolji drugima nego sami sebi kaj se tiče Podravke i Podravkaša.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije