Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogranično područje

U borbama u Pakistanu poginulo 25 osoba

'Paramilitary forces patrol the streets of Peshawar, in northwest Pakistan November 26, 2011. NATO helicopters attacked a military checkpoint in northwest Pakistan on Saturday, killing up to 28 troops
'KHURAM PARVEZ'
03.02.2012.
u 08:44

Oko 40 militanata zapucalo je na kontrolni punkt u regiji Kurram, a u uzvratnoj vatri ubijeno je 18 pobunjenika

Militanti su u napadu nedaleko od afganistanske granice ubili sedmoricu članova pakistanskih paravojnih snaga, potvrdili su vladini dužnosnici. Oko 40 militanata zapucalo je na kontrolni punkt u regiji Kurram, a u uzvratnoj vatri, donosi Guardian, ubijeno je 18 pobunjenika.

Kurram je jedna od sedam pakistanskih pograničnih regija u kojoj se vojska već godinama bori protiv militanata. U zadnjih tjedan dana u borbama u Kurramu smrtno su stradali deseci pobunjenika i vojnika.

Komentara 5

BI
billynik
10:09 03.02.2012.

Nešto s ovom vijesti nije u redu ili su militanti ubili sami sebe ako su oni paravojne formacije .... ili ... bravo večernji.

TO
Toni50
10:12 03.02.2012.

Saveznici Čitamo dobr su ubili zločeste . Ili Ameri znaju koji su dolje zločesti i to trijebe li trijebe... I time si stvaraju prijatelje kod dobrih...

AM
a_morte_i_rossi
10:48 03.02.2012.

pakistanska vojska ili paravojska puca na militante?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije