Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen

U bijegu od policije počinio osam prometnih prekršaja

'21.03.2012., Sibenik - Policijska palica za zaustavljanje, stop policija, ilustracija.
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
16.12.2015.
u 13:08

Zbog osam prekršaja počinjenih u bijegu, protiv njega je podnesen optužni prijedlog i tijekom dana će biti priveden na Prekršajni sud, doznaje se u sisačkoj policiji.

Bježeći od policije, alkoholizirani 21-godišnjak u Sisku je u noći s utorka na srijedu počinio osam prometnih prekršaja, nakon čega je uhićen i pritvoren u policijsku postaju do otriježnjenja.

Policajci su njegov automobil noćas oko 2,20 sati uočili u Petrinjskoj ulici u sisačkom naselju Caprag, a nakon što je 21-godišnjak, zaustavljen na cesti zbog crvenog svjetla na semaforu, zapazio policijsko vozilo, naglo je dao gas i uz proklizivanje kotača skrenuo u Caprašku ulicu.

Policajci su uz 'rotirku' i sirenu krenuli u potjeru za njim, a vozač je u bijegu počinio više prometnih prekršaja, ali je ipak zaustavljen i uhićen

Utvrđeno je kako je riječ o 21-godišnjem višestrukom kršitelju prometnih propisa, a alkotestom mu je izmjereno 1,10 promila, pa je smješten u policijsku postaje zbog otriježnjenja. 

Zbog osam prekršaja počinjenih u bijegu, protiv njega je podnesen optužni prijedlog i tijekom dana će biti priveden na Prekršajni sud, doznaje se u sisačkoj policiji. 

>> Puljanin (19) bježao od policije pa izletio s ceste

Komentara 4

Avatar @promatrač
@promatrač
17:26 16.12.2015.

A što je trebao uraditi kad je se već odlučio za bijeg ? Stati na crvenom, izići iz auta i bakici pomoći prijeći preko ceste... i naravno držati se propisane brzine.

Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
21:18 16.12.2015.

ovo sa prometnom policijom - tj nepostojanje iste je veliko problem - ostavština tuđmana i hdza 90tih. po zagrebu samo danas sam vidio 3-4 naletavanja na pješake ,a policije niotkud.

MI
mijodrenova
19:00 16.12.2015.

To vam je vijest bez veze, zašto nema vijesti o Kalmeti,Rimac, Bandić i sličnima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije