Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokrenuta potraga

U Berlinu nestala Hrvatica. Očajna sestra: Ovo nije normalno ponašanje za nju

Danijela Velić
Foto: Fenix
16.04.2018.
u 17:37

Danijela Velić rođena je 5. svibnja 1988. u Pakracu. Potragu za njom pokrenula je sestra Dijana

U Berlinu je nestala Danijela Velić, 30-godišnja Hrvatica koja je živila i radila u Berlinu. Posljednji put je viđena kako izlazi iz restorana u kojem je radila, a koji se nalazi blizu željezničke postaje Bundesplatz, u četvrtak 12. travnja, oko 22. 15 sati, prenosi Fenix magazin.

Bila je odjevena u crnu kratku, kožnu jaknu, svijetle traperice, šal svijetle boje, na nogama je imala tenisice, a nosila je crnu žensku torbu. Danijela je rođena 5. svibnja 1988. u Pakracu. Potragu za njom pokrenula je sestra Dijana

Na mobitel se ne javlja, isključen je. Danijela je trebala krenuti iz restorana na Bundesplatzu u kojem je radila, najprije S-Bahnom do Landsberger Allee pa potom tramvajem do Lichtenberga, gdje živi. No, kući nije došla. Nitko ne zna je li uopće ušla u vlak i je li uopće i kamo krenula – kazala je za Fenix-magazin Danijelina sestra Dijana.

Sestra je obavijestila i policiju u Berlinu, nazvala sve bolnice u Berlinu, raspitivala se među prijateljima i poznanicima, ali nije dobila nikakav konkretan trag. Što se dogodilo njezinoj sestri, još nije poznato.

- Još nije pronađena. Dijelim svima informacije, zovem sve koji bi nešto mogli znati no još je nismo pronašli. Zvala sam i roditelje da vidim je li možda došla kod njih, no nije. Ovo nije normalno ponašanje za nju i prije nikad nije nestajala - rekla je Dijana za 24sata. 

Bilo kakvu informaciju koja bi mogla pomoći u pronalasku Danijele Velić možete javiti njezinoj sestri na broj mobitela  0157 764 07911.

 

Ključne riječi

Komentara 3

PR
PraljakZločinac
18:34 05.05.2018.

Balkanska ekonomska izbjeglica nestala....nadam se da je sve ok i da se brzo vrati u svoj dom. Svaka izbjeglica je osoba koja ima obitelj, prijatelje i ljubav.

BV
bvalen16
08:57 18.04.2018.

Na zalost vjerojatno ju jer spazio doktor ili inzinjer sa istoka.Uskoro ce zapadnjacke zene od straha poceti pokrivati glavu ali cisto sumljam da ce to pomoci..Tu bagru treba potrpati u stocne vagone i poslati u S.Arabiju i Katar tamo pripadaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije