Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oružana pobuna

U Beogradu se predao i osmi pripadnik Crvenih beretki

beograd
Arhiv VL-a
29.09.2011.
u 19:32

Protiv Radića je prošlog tjedna pokrenuta istraga zbog sumnje da je sudjelovao u oružanoj pobuni

Dragiša Radić, nekadašnji pripadnik Jedinice za specijalne operacije, zloglasnih Crvenih beretki, koji je nekoliko dana bio nedostupan srbijanskom pravosuđu, predao se danas istražnom sucu Specijalnog suda, izjavio je Tanjugu tužitelj za organizirani kriminal Miljko Radisavljević.

Kako je izvijestio tužitelj, u tijeku je saslušanje Radića pred istražnim sucem, koji će potom odlučiti o prijedlogu tužiteljstva da se Radiću odredi pritvor. Protiv Radića je prošlog tjedna, kao i protiv još sedmorice pripadnika JSO, pokrenuta istraga zbog sumnje da su sudjelovali u oružanoj pobuni te jedinice u studenom 2001. što je bio uvod u ubojstvo srbijanskog premijera Zorana Đinđića u proljeće 2003.

Za Radićem je prošlog tjedna raspisana tjeralica jer se sumnjalo da je u bijegu. Akcija uhićenja Crvenih beretki počela je 20. rujna.

Ključne riječi

Komentara 6

RI
Riznica
20:53 29.09.2011.

Pa kad sef policije Srbije ubije premijera jedne zemlje onda mozete misliti koliko treba vremena jednom narodu da vrati povjerenje u tu policiju a zamislite tek drugim narodima (Hrvatima, Bosnjacima i Madzarima) koji zive u Srbiji .. I onda se se cude kad ljudi gledaju skepticno u takvu drzavu..

VE
velikazmija
22:58 29.09.2011.

kakvu je đinđić imao policijsku zaštitu nikakvu jeli ajd --njihova posla --gadi mi se i reći im ime --

OB
-obrisani-
08:42 30.09.2011.

29.09.2011. u 22:58h velikazmija je napisao/la: kakvu je đinđić imao policijsku zaštitu nikakvu jeli ajd --njihova posla --gadi mi se i reći im ime -- --------------------------------------------------- Pa ti onda i nemoj spominjati naše ime, ako je to zdravije za tebe?!!! Probaj spomenuti ime tvog naroda ili tvoje ime pa se možda i prosereš!!! Definitivno je dobro protiv zatvora, mislim u probavnom smislu!!!.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije