Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zimske radosti

U Južnoafričkoj Republici pao snijeg

Foto: Screenshot
1/6
10.09.2018.
u 12:46

Rujanski snijeg iznenadio je stanovnike od kojih neki nikada nisu ni vidjeli snijeg, a kamoli se grudali ili radili snjegovića

Stanovnike jedne regije na  jugoistoku Južnoafričke Republike proteklog je vikenda dočekalo pravo iznenađenje. U regiji KwaZulu-Natal pao je snijeg.

Promjena vremena i hladna fronta donijela je pad temperatura i zimske oborine, a za neke i zimske radosti.

Društvene mreže prepune su fotografija i snimki bijelog pokrivača, prenosi Facebook grupa MetHíradó.

Rujanski snijeg iznenadio je stanovnike jer neki nisu nikada vidjeli snijeg, a kamoli se grudali ili radili snjegovića, stoga će ovih dana moći uživati u ovoj za njih nesvakidašnjoj meteorološkoj pojavi.

Iako pojam Afrika obično ne asocira na snijeg, na tom kontinentu nije neobično da snijeg padne u nekim dijelovima. To se najviše odnosi na visoka planinska područja poput planine Atlas u Maroku i Alžiru, ali i na nekoliko mjesta u Južnoafričkoj Republici i Lesotu. 

>> Snijeg u Africi

 

Komentara 5

BL
bla3108
17:09 10.09.2018.

koji rasizam i opresija crnaca! pao je snijeg, i to bijel! sad imaju jos vise razloga za izvrsiti genocid nad farmerima...ali o tome VL naravno nece pisati

SC
schwertransport
13:25 10.09.2018.

A joooj negdje su im se kosti smrzle

DU
Deleted user
20:59 10.09.2018.

To samo nebo plače jer uskoro saopštavam važnu vest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije