Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLANA EKIPA ZA EKSPLOZIVE

Tvornica u kojoj se proizvodi cjepivo AstraZenece djelomično evakuirana nakon što je stigao ''sumnjivi paket''

FILE PHOTO: Vial and sryinge are seen in front of displayed AstraZeneca logo
Foto: DADO RUVIC/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/2
27.01.2021.
u 14:43

"Wockhardt UK u Wrexhamu je ujutro primila sumnjivi paket. Sve mjerodavne službe su obavještene i rade na tome", priopćila je tvrtka

Tvornica u Walesu koja proizvodi cjepivo AstraZenece protiv COVID-a 19 evakuirana je nakon što je primila sumnjivi paket, objavila je u srijedu kompanija koja upravlja tvornicom.

"Wockhardt UK u Wrexhamu je ujutro primila sumnjivi paket. Sve mjerodavne službe su obavještene i rade na tome", priopćila je tvrtka.

"Prema preporuci stručnjaka djelomično smo evakuirali tvornicu dok čekamo rezultate istrage. Sigurnost naših radnika i nastavak proizvodnje od najvećeg su značaja".

BBC je ranije izvijestio da je u tvornicu poslana ekipa za eksplozive.

Komentara 2

Avatar Cornelius
Cornelius
15:10 27.01.2021.

Banda je izmislila virus da bi mogli zarađivati na sirotinji, pa nek im netko malo "vrati".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije