Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prkose sudu
Povratak na članak

Tužitelji: Jelavić je za nas i dalje zoljom ubio Dominija

Svi smo mi nevini dok se ne dokaže suprotno, a jedino je Jelavić nevin i suprotno mu se više ne smije ni dokazivati zbog presude.

Komentari 22

Avatar DucMan
DucMan
18:56 18.08.2010.

Bez obzira na sve i dalje ćemo čitati kako je Mladen Bajić naprosto fenomenalan izbor za vođenje DORH-a. I to nikakvi neuspjesi, podložnost vlasti, nerad i traljavost ne mogu osporiti.

VL
GO
Gogs
09:02 17.08.2010.

\"pravna država \" na djelu u svom punom \"sjaju\" !!!!

VL
UJ
u je u mom srcu
09:03 17.08.2010.

koja je razlika između državnih odvjetnika i glavaša kad im presuda ne odgovara, onda sud nevalja a kad odgovarta onda glume pametne poštenjačine

VL
VU
vuksamotnjak
09:10 17.08.2010.

KRIMINALCI! Ubijejte i dalje ZOLJAMA,PUSKAMA,PISTOLJIMA...jer ste sigurni da ce vas hrvatski suci osloboditi...to je jos jedan od dokaza da je mafija isprepletena....uzas !!!

VL
OB
-obrisani-
09:11 17.08.2010.

Tužitelji: Jelavić je za nas i dalje zoljom ubio Dominija ali s obzirom da smo na balkanu gdje caruju drugačije vrijednosti i navike on je nevin i nastavlja biti uzor mladim ljudima kako se treba snači, zbrinutu i obezbediti bez da se radi do penzije i hoče li te gazda uopšte platiti..

VL
SC
scary
09:37 17.08.2010.

iza Dominija ostadoše žena i djeca. brine li država za njih? sjeti li ih se uopće tko? davne 1999. godine na cvjetnom ubili čovjeka zoljom, i dan danas se još ne zna tko ga je ubio. te večeri je mogaoo biti bilo tko od naših milih i dragih na cvjetnom. i nikom ništa. o državo, državo...

VL
UJ
u je u mom srcu
09:21 17.08.2010.

i glavaš je uvjeren u slobodu? tužiteljstvo mora prihvatit odluku suda dostojanstveno, njihova nesposobnost u političkim igrama u slučaju jelavić i glavaš je smiješna

VL
BU
bumajpe
09:22 17.08.2010.

čitam komentare i nevjerujem...! ako je momak oslobođen,što sada? trebalo bi mu presuditi bez ijednog dokaza? pa zar Vi mislite da su oni imali ijedan dokaz da on nebi bio osuđen?

VL
SI
sikert
09:31 17.08.2010.

Nikice, tuži Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu tj. onog luzera koji je izjavio \"Jelavić je za nas i dalje zoljom ubio Dominija\". Znamo da je bilo namještanja dokaza, nestajanja dokaza i svakakve muljaže i nakon oslobađajuće presude ovi popišanci jošš javno tvrde da je kriv i na taj način negiraju odluku vrhovnog suda RH i stavljaju se iznad njega sa svojim izjavama. Tko su jadnici u ŽDO-u da tvrde da je kriv kada je najveća sudska instanca rekla da nije kriv?

VL
BU
bumajpe
09:46 17.08.2010.

Zatvorenika na ponovljenom suđenju ipak oslobodili Kazneni postupak završen pravomoćnom presudom može se ponoviti u korist osuđenika, što je proljetos iskoristio vojni umirovljenik Željko Nimac (51) koji je izdržavao kaznu od tri i pol godine zatvora temeljem pravomoćne presude Vrhovnog suda za pljačku dviju pošta 2002. u Zagrebu. Bio je osuđen jer su ga prepoznale djelatnice pošte. Ali, zahvaljujući tehnološkom razvoju, fotogeometrijskom analizom snimki nadzornih kamera ustanovljeno je kako ne samo da je počinitelj bio niži za šest, a možda i 16 cm, nego i da oblik njegove glave i brkova ne odgovara Nimcu. Postupak je obnovljen i Nimac je oslobođen optužbi. jel treba ovo komentirati,evo kako radi naše tužiteljstvo,nevina čovjeka zbog čorravih svjedoka stavili u buksu na 3 i po godine. a sada ti isti degenerici izjavljuju da je N.J i dalje za njih kriv,ma daj pa treba odma da dobije otkaz i da mu se zabrani da radi u bilo kojoj sličnoj instituciji ,pa nije SUD PIJACA

VL
LY
Lynx
10:05 17.08.2010.

@scary , nažalost supruga pokojnog g. Dominija, shrvana smrću svog muža, umrla je nedugo nakon njegovog ubojstva. Boli tuki ovu našu državu za poštene građane. Ostala su samo sirota djeca. No iskreno se nadam da će ovo ljudsko smeće uskoro \"popiti\" bar metak, ako već neće zolju...

VL
SC
scary
10:19 17.08.2010.

@Lynx, jao, ovo je strašno. :( nisam to znala :(

VL
Avatar best vocal
best vocal
10:35 17.08.2010.

Zamislite! Sada je to školovani čovjek, bez mrlje u karijere a ovo ruglo od sudstva ga oslobađa, a treba pogledat tko ga brani kopile udbaško.

VL
Avatar drInternet
drInternet
10:42 17.08.2010.

*** Presjednik Bandić može biti zadovoljan i nastaviti poslovati sa svojim sponzorom (N.J.). Bjeloglava kokoška je također zadovoljna jer je reforma pravosuđa pokazala da je Dominija ubila koalicija HDZ Knežija i Općinski sud Zagreb. Sapient sat.

VL
ZA
zagabria1
11:20 17.08.2010.

Ma bez brige, vec ce sudstvo naci neku baku sto na crno prodaje sir uz autoput i opaliti joj 5-6 godina. Neka se zna da pravde ipak ima

VL
MM
Mladen Miletić
11:49 17.08.2010.

Tužitelji: Jelavić je za nas i dalje zoljom ubio Dominija, naš zakon nepozna rijeć zakon pravićnost poštenje karakter pravda. Samo zakon BALKNA ! Jedino nam je uspiješno i osobinau zakon- podmuklost .. Tko nevjeruje može pitatai ne osušene krivce nego žrtve koje su se oibratile Hrvatskom pravosuđu za pomoč dali postoji jedan jedini čovjek ili dijete ili žena da je dobio zaštitu odštetu priznanje od sud RH: Jedan jedini u stotine tisuća procesa jedan samo. Onaj tko ih nepozna a traži pomoč skupo preskupo če ih platiti..... Ako se inađe možda ponetko to je samo onaj tko ima \"prijatelja kod suda-ca! Otvoreno javno su nudili i HAGU - prijatela sudu sucima .....

VL
OB
-obrisani-
11:52 17.08.2010.

Javno tužilaštvo očito nije doraslo zadatku - ne samo u ovom slučaju - općenito, a o privrednom kriminalu da se i ne priča! Nije dovoljno nekoga optužiti bez čvrstih dokaza, jer na sudu, potom, kriminalac, ubojica, zločinac ratni ili mirnodopski, uz pomoć vještog advokata, biva oslobođen. Trajno. Ali se zato procesuiraju kumice na placu, sve neplaćene režije za odvoz smeća, prekršaji za loše parkirani auto i slični za državu opasni delikti. Pravna država dejstvuje!

VL
MA
max221
12:50 17.08.2010.

Koji su ga to sudci oslobodili.....njih treba zatvorit Hrvatska...mala zemlja za veliku mafiju

VL
OB
-obrisani-
13:00 17.08.2010.

Pa Nikica je ustvari simbol avantgarde zapadno balkanske kulture i razvoja društva..Utjecajan, vješt, spretan, okretan, snalažljiv, zbrinut i ako treba i domoljuban..Pravi heroj slobodne Hrvatske, svoj na svome, ponosan na zastavu i pravi hrvatina skoro po svemu..

VL
OB
-obrisani-
20:12 19.08.2010.

Tužitelji: Jelavić je za nas i dalje zoljom ubio Dominija Kada netko sa desnice negativno komentira odluke suda onda se navale brdima i kamenje na njih, kao npr. na Šišljagića i njegove, ne možeš živjeti od novinarskog ološa, a sadaa kada neki poluobrazovani primitivci od tužitelja, koji ne znaju ni napakirati kako spada i od totalne sramote spašavaju ih samo isti takvi suci (sve ljevičarska gamad ustoličena nakon 2000. godine) onda nikom ništa? Kužiš @ max221? Qrc kužiš jer takvi ne bi ni postajali kada ne bi bilo imbecilnih kretena poput tebe! A po brisanju postova izgleda da se administratorsko ljevičarsko đubre zaposleno po kriteriju pripadnosti našoj najdragocjenijoj nacionalnoj manjini vratilo sa godišnjeg. Da nije bio na Brijunima među svojima?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.