Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobitak traži na sud

Tuži kladionicu jer mu ne želi isplatiti dobitni listić

stanley
PIXELL
18.03.2010.
u 18:47

Osječanin Mario Ćutek traži isplatu 8085 kuna, koje je dobio prošle godine u rujnu, a ovo je njegov već drugi sudski spor s istom kladionicom

Isplatu kladioničarskog listića iz rujna 2009. u iznosu 8085 kuna, koje mu, kako smatra, duguje tvrtka Bolus d.o.o., Osječanin Mario Ćutek potražio je jučer na Općinskome sudu. Drugi je to njegov spor protiv iste tvrtke, a prvi je put potraživao 421.000 kuna. Objašnjenje tvrtke za neisplatu oba puta bilo je isto – koeficijenti su bili pogrešni. Ćutek se stoga smatra prevarenim, no predstavnici te tvrtke Božo Matić i Damir Lukač izjavili su da se ne osjećaju krivima.

– Došlo je do softverske pogreške, sustav je tako pobacao koeficijente, ne znamo zašto. U takvim slučajevima isplaćujemo ulog, čak i kada ne pogode rezultate – ustvrdio je Matić, inače suvlasnik tvrtke. Dodao je da koeficijente ne određuju predstavnici u Zagrebu, nego većinski vlasnik, engleski Stanley Internacional Betting, a oni mogu samo upozoriti na pogrešku, što su “u konkretnom slučaju i učinili”.

– Kako to da su Stanleybet kladionice u Rumunjskoj i Italiji objavile rezultate utakmica odmah dan kasnije, a u Hrvatskoj je to učinjeno tri dana kasnije? I drugi nisu poništili koeficijente – kazao je Ćutek, koji je u okladi na četiri para druge finske hokejaške lige uložio 2400 kuna. Povratak uloga Ćutek je odbio jer su mu, kaže, nudili isplatu ispod pulta, bez provlačenja listića kroz sustav. Zabranjeno mu je poslije i kladiti se u tim kladionicama.

– Ćutek je lovac na pogreške i namjerno uplaćuje takve listiće – smatra Matić.

Prvi je spor, iz rujna 2005., Ćutek izgubio.

Ključne riječi

Komentara 2

BO
bomba
14:50 19.03.2010.

Mi 1X ili X2, a oni X5 ili X6.

TE
techo
00:42 19.03.2010.

Kako mu onda nisu poništili onaj listić i vratili novce kada je igrao da će Farski otoci dati gol po koeficijentu 11,00 !! To nije bila greška ? I kako da igrači prepoznaju na ponudi tečaj s greškom ? Zanimljivv je taj Matić :( Ćuteka naziva lovcem na pogreške, a ni jednom u bar 10 slučajeva kad ih je ovaj ulovio da \'\'mute\' nije se udostojio ispričati ! Bolje bi mu bilo da se pokrije ušima i čovjeku ponudi posao kontrolora svojih mlatimudana, pardon tehničara :) Raspitajte se malo u MIF odjel za praćenje igara na sreću kako stoji Bolus po pitanju žalbi igrača na njihovo tumačenje pravila. Eh da, pravila ! Doista se u njima spominje očita pogreška, no ovdje ništa nije očito a kamoli pogreška. Uostalom nakon odigrane utakmice netko je pogriješio, igrač u lošem prognozirajnu ishoda ili bookmaker kod postavljanja kvote :) Matić se drži tih pravila, samo kad njemu odgovara. Stvarno znam lika i provjerite što je to bilo s Farskim otocima, pa onda možete složiti pravu\'\'novinarsku priču\'\' ovako mi djeluje nedorečeno i navijački za Bolus :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije