Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kriza u ukrajini
Povratak na članak

Turčinov priznao da njegove snage ne mogu ugušiti nemire na istoku!

Kazao je i da je njegov cilj spriječiti da se neredi šire te da je Ukrajina u punoj borbenoj pripravnosti zbog straha od invazije ruskih trupa

Komentari 55

PR
ProfStipe
20:52 30.04.2014.

Rusi su spremni ginuti za ruske interese. Ukrajinci nisu spremni ginuti za američke interese. Jasno je tko će pobijediti.

VL
Avatar EI Indio
EI Indio
20:55 30.04.2014.

KIJEV - Ukrajinske vlasti nemaju jasan odgovor na pitanje čije vojne jedinice su najavile za večeras vežbu u centru Kijeva, a današnje izjave tamošnjih zvaničnika govore da sve teže kontrolišu red na teritoriji zemlje.. . . . . . . Dali ti ti Turčine možda znaš čije vojna vežba ?

VL
Avatar EI Indio
EI Indio
20:17 30.04.2014.

Nemire ste vi izazvali bilo bi ti bolje da krpiš prnje dok možeš i da birišeš zajedno sa Jacenjukom koji je izjavio : Verujem da krizu na istoku zemlje još možemo da rešimo mirnim putem. Naravno da se može mirno se može mirno reši . Da u roki 24 sata jednostavno nestanete iz Kijeva

VL
Avatar EI Indio
EI Indio
20:49 30.04.2014.

vjerovnik . . . Šta je Juščenko dobio od EU za vreme svoje vladavine? Što mu nisu ponudili ono što je Rusija nudila . a kasnije i dala Naredili su mu da uništi Ukrajnu . Zato je na Izborima 2010ato je na Izborima 2010 dobio rekordno mali procenat glasova 5.5%

VL
MX
Mister X
22:07 30.04.2014.

priznao je da su njegove snage bespomoćne i ne mogu ugušiti nemire proruski pobunjenika željnih slobode i da se pripoje Rusiji regijama Donjeck i Lugansk na istoku Ukrajine, Sasvim razumljivo da podržavamo borbu naroda koji želi zakonskim referendumom da iskaže svoji volju..

VL
Avatar Dolar=0
Dolar=0
22:23 30.04.2014.

Skriveni religijski kontekst majdanskog pokreta i ukrajinske krize objašnjava profesor Aleksandar Dvorkin, rusko-američki borac protiv kultova i potpredsednik Evrospke federacije centara za istraživanje sekti. Dvorkin ima informacije i da u pozadini ukrajinske krize snažno deluje nekoliko izuzetno uticajnih religijskih grupapa i i sekti. On navodi da se pouzdano zna da je Jacenjuk, pre nego što se upustio u politiku, pohađao sajentološke kurseve i to pošteno plaćao. Tada je bio u bankarstvu. Zašto je to važno? Osnovni postupak u sajentologiji je takozvana revizija. Svaki sajentolog mora više puta da prođe kroz taj proces. Naravno, to mnogo košta, a svaka revizija traje od dva do četiri sata - i stalno se ponavlja. Revizija se sprovodi pomoću uređaja koji sajetolozi nazivaju elektro-psihometar; to je neka vrsta jednostavnog detektora laži. Tom prilikom ljudi ispovedaju sve što su učinili u životu, čega se stide, tajne svog seksualnog života, najskrivenije misli i želje, eventualna kršenja zakona, sve što se dešavalo njihovim rođacima, prijateljima i tako dalje. Svaka revizija snima se kamerom i fajl se čuva u Sajentološkoj crkvi - naravno, to služi za kontrolu. Nije tajna da sajentološka crkva od 1994. tesno sarađuje sa američkom CIA i daje joj neka svoja saznanja. Na taj način CIA tako ima kontrolu nad tim ljudima. To je slučaj Arsenija Jacenjuka, zaključuje profesor Dvorkin. Nažalost, kultovi i sekte su postali uticajni u međunarodnoj politici. Niz vlada ih koristi kao sredstvo međunarodnog pritiska da bi uticale na one vlade koje se ne slažu s njima, zaključuje profesor Dvorkin.

VL
UN
unbekant
21:26 30.04.2014.

Ti kako ih zapdni teroristi nazivaju proruski seperatisti,su Ukrajinski narod,koji ne zeli pod fasisticku cizmu,i normalno je da sacica prozapadni bjednika i fasista nemogu da tu nista ucine,na celu s ovim turcinom………...

VL
Avatar Pinokio
Pinokio
20:47 30.04.2014.

Ovaj ne moze zaustaviti nemira proruskih separatista ali je zato u punoj borbenoj spremi da zaustavi invaziju ruskih trupa.

VL
Avatar kralj Tomislav II
kralj Tomislav II
21:20 30.04.2014.

Četiri danska vojna aviona stigla u estonsku bazu . Danska :-)))))))))))))) jaka nacija Hitler prdnu oni se predali. Za jedan dan je danska kapitulirala

VL
Avatar Ivan_Drago
Ivan_Drago
20:48 30.04.2014.

Pogledajte samo tog lika od Predsjednika , pogledajte sliku , kako nosi sat na ruci . No comment , :-)))

VL
Avatar EI Indio
EI Indio
20:26 30.04.2014.

Ivan_Drago . . očito da su im na zapadu toliko isprali mozak da je narod toliko glup i da će ih prihvatiti. Ukrajinski narododlično zna šta su dobili od narandžaste revolucije . Dobili su .K . . . c dau .K . . . c da isteraju oči. Kad je su se okrenuli Rusiji dobili su jeftiniji plin, 70% su izvozili pokrenuta je industrija Počeli su da se izvlače iz EU blata koje im je navačano od 2005 do 2010.

VL
Avatar Ivan_Drago
Ivan_Drago
20:19 30.04.2014.

da spriječi da se neredi šire te da je Ukrajina u punoj borbenoj pripravnosti zbog straha od invazije ruskih trupa.---------------------------------------------------------------------------------- +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Ha ha ha , koji lik , pa niste u stanju nositi se sa prosvijednicima , a kamoli sasa ruskim trupama , tuljane jedan .

VL
Avatar EI Indio
EI Indio
20:59 30.04.2014.

ProfStipe.. . Ukrajinci će ginuti za svoje interese jer imaju prijatelje Ruse . A kriminaci iz Kijeva nemaju prijatelje. Vrlo brzo će ih Ameri pustiti niz Dnjepar kao što Nemci ostaviše Hrvate kod staljingradaate kod staljingrada

VL
Avatar prodao sam  ukrajnu
prodao sam ukrajnu
21:32 30.04.2014.

hunter211 Kako čime da drže granicu sa Rusijom? Ukrajinci dobro znaju da je Amerika povampireni Nemački IVrajh. Nisu oni nepismeni afrikanci da neznaju šta se dešava . I oni su stradali od zapada u oba svetska rata. Znaju oni dobroa rata. Znaju oni dobro da su Lenjin i Staljin marinete zapada . i Ukrajinci i Rusi su dobro iskrvarili u prošlom veku . I da zajedno sa Rusima mogu da se odbrane od satanističkog zapada

VL
Avatar Dolar=0
Dolar=0
22:19 30.04.2014.

Neopentakostalci, sajentolozi, grčki katolici i niz kultova imaju značajnu ulogu u majdanskom pokretu, tvrdi profesor Aleksandar DvorkinMOSKVA - Iza ukrajinske krize postoji tajni plan grupe verskih kultova i sekti u kojem učestvuje sam poltički vrh Ukrajine - pre svega v. d. predsednika Aleksandar Turčinov i premijer Arsenij Jacenjuk, piše Glas Rusije .Aleksandar Turčenov, na primer, je baptistički pastor povezan s neopentakostalskim verskim grupama, a postoje tvrdnje da privremeni premijer Arsenij Jacenjuk pripada sajentološkom pokretu. Osim tih grupa, istaknutu ulogu u majdanskom pokretu imaju grčki katolici, koji su, uz nis takozvanih novih verskih pokreta, odigrali veoma važnu ulogu.

VL
NE
Nepobjedivi
21:00 30.04.2014.

Jacenjuk je u ožujku rekao da je njegova vlada - vlada kamikaza. Čini se da Turčinov i cijela vlada svakim danom dokazuju da je Jacenjuk bio u pravu. Sve što govore i rade vodi raspadu ili barem federalizaciji države, čemu se verbalno oštro suprostavljaju. I više nije u pitanju samo jugo-istok, nego i zapad. Rusini iz zakarpatske oblasti proglasili su Republiku Podkarpatsku Rus i zovu Putina u pomoć. A tko zna što će još tražiti mađarski desničari ili neki drugi susjedi.

VL
Avatar Ivan_Drago
Ivan_Drago
20:43 30.04.2014.

vjerovnik , Putin je uzeo što je htio . Da je htio , uzeo bi cijelu Ukrajinu .

VL
Avatar kralj Tomislav II
kralj Tomislav II
21:12 30.04.2014.

jureh77 . . . po čemu su teroristi na Istoku??? Ako se ne slažeš sa teroristom ti si onda terorist na kvadrat zar ne ?

VL
NE
Nepobjedivi
21:07 30.04.2014.

Gradska uprava Kijeva najavila je za noćas "vježbe" u centru grada s "borbenom tehnikom". Ministarstvo obrane se ogradilo od tih "vježbi". Zanimljivo. Ili netko želi provjeriti spremnost tenkova i oklopnih transportera da brzo stignu u pomoć vladi ako ustreba ili se netko priprema za neki budući državni udar.

VL
Avatar Dolar=0
Dolar=0
22:10 30.04.2014.

3. Vrijeđanje ostalih korisnika i upotreba psovki ????? . . . zar nije papa Franjo primio je Arsenija Jatsenjuka koji sebe naziva ukrajinskog premijerom. Kako može presednik države Vatikan da razgovara sa nekim koji je vojnim pučem došao na vlastm pučem došao na vlast . Ukrajna je pravoslavna država . Zar to nije izvršen udar u pravoslavnj državi podpomognut od strane stanističke Amerike. (U Americi postoji satanističkja crkva.) po čemu ovo nije podrška Vatikana na napad na pravoslavnu crkvu . to je moje mišljenje . . . . . gde je tu uvreda korisnika i kojih korisnika? . .gde je tu upotrebljena psovka

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.