Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
peščenica

Tučnjava više muškaraca završila s dva hica ispaljena u zrak na ulici

vukomerec
Goran Jakuš/PIXSELL
28.05.2013.
u 11:29

Svađa između više muškaraca prerasla je u tučnjavu sinoć u Vukomercu. U tučnjavi je teško ozlijeđen 26-godišnji I. P., a liječnička pomoć pružena mu je u KB-u Dubrava.

Svađa između više muškaraca prerasla je u tučnjavu u kojoj je 47-godišnjak V. P. iz pištolja ispalio dva hica u zrak. Sve se dogodilo jučer oko 22.30 sati na ulici u Vukomercu na Peščenici.

U tučnjavi je teško ozlijeđen 26-godišnji I. P., a liječnička pomoć pružena mu je u KB-u Dubrava. Navodno se sve odvijalo na autobusnoj stanici blizu kućnog broja Vukomerec 44.

Pištolj pripada 47-godišnjaku i za nj ima dozvolu za njega.

>>Pucao u gume, pogodio 23-godišnjeg suvozača

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije