Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pucnjava u zagrebu

Pucao u gume, pogodio 23-godišnjeg suvozača

clio,savska,pucnjava,policija,mjesto zločina (1)
Slavko Midžor/PIXSELL
18.12.2012.
u 11:51

Policajac je signalizirao Fiatu da se zaustavi. Vozač Fiata najprije je usporio, a zatim vozilom krenuo na policajca, koji je zapucao...

Pucnjevi, ranjavanje, pokušaj gaženja policajca i bijeg s mjesta događaja, sve se to dogodilo u ponedjeljak oko 21 sat u Trećem odvojku III. Kozari puteva na zagrebačkoj Peščenici nakon što je prometni policajac dignuo palicu STOP kako bi zaustavio Fiat Punto zagrebačkih oznaka, u kojem su bila dvojica muškarca.

Dvojica policajčevih kolega za to su vrijeme sjedila u službenom vozilu. Vozač Fiata, ugledavši policiju, prvo je usporio, no onda je vozač iz nepoznatog razloga ubrzao i krenuo Fiatom na policajca.

Policajac je izvadio pištolj i zapucao prema Fiatu, pokušao je pogoditi gume automobila da bi zaustavio vozilo. Nije bio dovoljno precizan i umjesto gume, metkom je u rebra pogodio 23-godišnjaka, suvozača u Fiatu.

Vozač Fiata uspio je ubrzati i pobjeći s mjesta događaja. Odvezao se nekoliko stotina metara dalje do drugog odvojka, gdje je i ostavio automobil koji je policija te večeri i pronašla.

Ranjeni 23-godišnjak četrdesetak minuta nakon pucnjave prijavio se u KBC Zagreb, a kada je dežurni liječnik vidio da primljeni mladić ima prostrijelnu ranu, odmah je obavijestio policiju.

Vozač Fiata još nije uhvaćen, a ranjeni mladić, koji je već poznat policiji po imovinskim deliktima, odbija surađivati s istražiteljima i reći im tko je vozio automobil.

Međutim, policajci su očevidom na vozilu izuzeli sve tragove koji bi ih mogli dovesti do počinitelja.

 

Komentara 83

BS
bstrabi2
12:32 18.12.2012.

I šta je tu policija kriva?Pa zašto taj luđak nije stao.I treba ne pucat u gume ,nego u nega.Bravo policija.I neka si drugi lopovi razmišljju .Dali da bježe i li da stanu.Bravo policija...

Avatar mladen valentić
mladen valentić
12:49 18.12.2012.

Tamo svaki drugi vozač vozi bez vozačke dozvole ili položenog vozačkog ispita, i većina vozila s kojima je izvršeno razbojništvo ili provala završava u Kozari putevima. nije problem u rukovodstvu nego što sad postoji opasnost privatne tužbe ranjenog protiv dotičnog policajca, i da u našem uređenom društvu gdje svaki ološ ima veća prava od građana ili policajaca, pa da tako policajac završi na odsluženju zatvorske kazne i da dobije otkaz.

AA
aabbcc
11:42 21.12.2012.

.Ko su ti policajci sto su uvrtili uglavu da mogu ubijati nekoga ako im ne stane. Auto ima registraciju i neka podnesu prijavu na vlasnika. Ja im isto ne bih stao po noci i na osamljenim mjestima, jer aj znajj koja budala ima odijelo i glumi policajca.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije