Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI PREDSJEDNIK

Trump Twitter zamijenio novim dodatkom na svojoj službenoj stranici

Former U.S. President Donald Trump speaks at the Conservative Political Action Conference in Orlando
Foto: OCTAVIO JONES/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/2
04.05.2021.
u 23:37

Novi dio službene stranice, o kojem je prvi izvijestio Fox News, zove se „sa stola Donalda J. Trumpa“, a sadrži kratke objave bivšeg predsjednika

Bivši američki predsjednik Donald Trump u utorak je na svojoj internetskoj stranici postavio dodatak sličan Twitteru na kojem piše objave koje se potom mogu dijeliti na društvenim mrežama koje su ga cenzurirale.

Novi dio službene stranice, o kojem je prvi izvijestio Fox News, zove se „sa stola Donalda J. Trumpa“, a sadrži kratke objave bivšeg predsjednika.

Novost na stranici lansirana je dan prije odluke nadzornog odbora Facebooka o tome hoće li Trump i dalje biti suspendiran s te društvene mreže, piše agencija Reuters.

Trumpov savjetnik Jason Miller je u ožujku najavio kako će bivši predsjednik pokrenuti svoju društvenu mrežu, a ne zna se je li mislio na taj dodatak njegovoj službenoj stranici.

Trumpova stranica na Facebooku maknuta je zbog zabrinutosti o novim nasilnim događanjima nakon smrtonosnog upada njegovih pobornika na Kapitol 6. siječnja.

Twitter je objavio da je zabrana Trumpovog računa trajna, čak i ako se ponovno kandidira na izborima. YouTube je pak objavio da će vratiti Trumpov kanal kad odluči da je prošla opasnost od nasilja.

Bivši predsjednik, koji je napustio Bijelu kuću 20. siječnja, lažno je tvrdio da je prošlogodišnje izbore izgubio od Joea Bidena zbog prijevare.

Ključne riječi

Komentara 2

MX
Mister X
09:32 05.05.2021.

Twitteru na kojem piše objave koje se potom mogu dijeliti na društvenim mrežama koje su ga cenzurirale.=zbranile ne dozvolile da pisne . Bidenu ne brane gle čuda ravnopravnosti sloboda govora i USA. NE tebi meni ili bilo kome smiju odozgorgor do dole da puste smo one koje vole da se izjasne...Koji pišu smo ono što se njima se svidi . Kako vidimo u Rusiji je zapad nas naučio "ubojica Putin diktator" . Dok u Americi "samo -stari predsjednik nije-ubojica i diktastor " a svi drugi zna se ubijaju legalne predsjednikove prosvjednike i nedaju da priča-pisne ; ako malo onda smo vade segmente objave i komentirju svojim stvovima podvalama ili zbrabnama da bi izgledao kao bolesnik....Eto što sve može i smije demonkracija ...

FA
fajlpz
06:03 05.05.2021.

A bio sam se odmorio od ovog narcisa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije