Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU ZA CBS

Trump: Putin je vjerojatno umješan u trovanja i ubojstva

Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
15.10.2018.
u 11:42

Voditeljica Lesley Stahl upitala ga je zašto javno oštro ne kritizira Vladimira Putina

Američki predsjednik Donald Trump rekao je kako nije siguran planira li američki ministar obrane James Mattis podnijeti ostavku, ali i da bi mogao te da ga smatra "na neki način demokratom".

"Pa, ne znam. To mi nije rekao", rekao je Trump u intervjuu za CBS-ovu emisiju "60 minuta", po izvatku iz transkripta objavljenog u nedjelju pred emitiranje emisije.

"Moglo bi biti da on planira otići", dodao je.

"Mislim da je on na neki način demokrat, ako želite znati istinu", kazao je.

"Ali general Mattis dobar je momak. Jako se dobro slažemo. On bi mogao otići. Mislim, u nekom trenutku svi odu. Svi. Ljudi odlaze. To je Washington."

Trump je odbacio izvješća o kaosu u Bijeloj kući kao "lažne vijesti". Ali i dodao: "Mijenjam stvari. I imam na to pravo. Imam ljude na čekanju koji će biti fenomenalni. Oni će doći u administraciju, oni će biti fenomenalni."

Voditeljica Lesley Stahl upitala ga je zašto javno oštro ne kritizira Vladimira Putina. Odgovorio je kako ona ne zna što je on o njemu govorio na sastancima prije konferencija za novinare. Ona je prokomentirala kako on to ne radi javno.

Poručio je kako je on Ukrajini dao oružje i dodao da smatra da je vrlo ''oštar'' kada se nađe oči u oči s njim.

– Smatrate li da je Vladimir Putin uključen u ubojstva, u trovanje? – upitala je voditeljica.

– Da, vjerojatno jest. Vjerojatno – kazao je Trump i doda kako to ne bi smio činiti.

 

Komentara 9

Avatar TheJack
TheJack
15:12 15.10.2018.

Zocesti Putin truje i ubija, dok dobri decki siju tratincice.

GV
golub Vaso
16:02 15.10.2018.

vjerojatno je dokaz?!?

DU
Deleted user
20:27 15.10.2018.

Ono kada im gledanost padne, pa onda plasiraju masovnu histeriju, samo da bi imali gledanost. Sve će napraviti za lovu. Takvi novinari su najopasniji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije