Naslovnica Showbiz Zvijezde

Melania otvorila dušu: 'Ja sam najzlostavljanija osoba na svijetu'

Melania Trump u velikom intervjuu za ABC dotakla se brojnih tema, a po prvi puta otvoreno je progovorila i o suprugovim aferama.
11. listopada 2018. u 23:06 8 komentara 4417 prikaza
Foto: CARLO ALLEGRI/REUTERS/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/3

Prva dama SAD-a Melania Trump dala je potporu ljudima uključenim u pokret MeToo, ali je istaknula da oni koji iznose optužbe za seksualno zlostavljanje moraju podastrijeti "čvrste dokaze".

Melania Trump MEĐUSOBNO SE NAPADALI Melania Trump poduprla košarkaša kojega je njezin suprug uvrijedio

-Podržavam žene i treba ih se čuti. Moramo im dati potporu. Ali također i muškarcima, ne samo ženama- rekla je Melania za ABC u razgovoru koji je vođen tijekom njezinog nedavnog posjeta Africi. Za istu televizijsku kuću Melania je po prvi puta progovorila o suprugovim aferama i otkrila kako su one utjecale na njihov brak.  Voditelju Tomu Llamasu otvorila je dušu, a njihov razgovor uskoro bi trebao biti objavljen. 

U intervjuu se dotakla i muškaraca koji su optuženi za neprimjereno ponašanje. Na pitanje misli li da su nepošteno tretirani odgovorila je da su potrebni "čvrsti dokazi".

BOJI GA SE Melania Trump ne voli prijateljstvo svog supruga i Vladimira Putina, evo i zašto

-Zaista trebate imati čvrste dokaze (...) ne možete samo tako nekome reći 'bila sam seksualno zlostavljana' ili "ti si mi to napravio' jer mediji ponekad odu predaleko i znaju na nekorektan način prikazati neke priče", objasnila je Melania, inzistirajuću da doista stoji uz žene.

U ponedjeljak je predsjednik Donald Trump branio Bretta Kavanaugha dok je prisezao za suca Ustavnog suda na svečanosti u Washingtonu. Od nominiranja suočen je s optužbama za seksualne napade na brojne žene.

Melania Trump je u intervjuu za ABC također izrazila žaljenje što neke udruge koje djeluju u Africi ne žele s njom raditi na humanitarnim programima koje financira Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID).

politika 'nulte tolerancije' Uz brojne kritičare i Melania Trump i Laura Bush protiv razdvajanja migrantskih obitelji

-Žalosno je da neke udruge i zaklade kojima želim biti partner to odbijaju zbog sadašnje administracije. Mislim da biraju politiku umjesto pomaganja drugima, kazala je Melania.

- Mogu reći da sam najzlostavljanija osoba na svijetu... jedna od njih... ako pogledate što ljudi govore o meni - rekla je Melania i dodala kako djecu treba educirati o socijalno-emocionalnom ponašanju kako bi se znali nositi s tim problemima kada odrastu. 

f
OSOBNO ISKUSTVO
Kako mi je LUNA 2 spasila pripreme za vjenčanje najbolje prijateljice

A1 izdvaja za Vas

  • bla3108:

    pa da...evo vec je optuzili da je s onom kacigom, sesirom, sta je vec htjela simbolizirati kolonijalizam...

  • Mario Marijan Basic:

    Slažem se s Melanijom u pogledu medija a i dokaza. Ide se na zabavljanje čitatelja a ne na pružanje korisnih saznanja (čast nekim novinarima). Smatram također da većina članaka o ženama zapravo podcjenjuje ženu tj. ne pomaže im u ostvarenju njihovih prava.

  • VERNA:

    Ma kao da je ona uopće pogođena tim aferama ona je prepametna da se njima uopće ,bavi