Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ne žele pregovarati'

Trump prijeti ukidanjem pomoći Palestini

Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
03.01.2018.
u 07:34

Donald Trump je rekao da Washington Palestincima daje stotine milijuna dolara godišnje a za to ne dobiju ni zahvalnost niti poštovanje

Američki predsjednik Donald Trump zaprijetio je u utorak na svom Twitter profilu da bi SAD-e mogle obustaviti novčanu pomoć palestinskim vlastima jer nisu spremne pregovarati o miru.

Trump je rekao da Washington Palestincima daje stotine milijuna dolara godišnje a za to ne dobiju ni zahvalnost niti poštovanje.
"Oni čak ne žele ni pregovarati o dugoročnom mirovnom sporazumu sa Izraelom", napisao je Trump na svom Twitteru.

Smatra i da, kada Palestinci ne žele da pregovaraju o miru, ne vidi razloga za novčane isplate toj zemlji.

Komentara 17

Avatar korona
korona
09:07 03.01.2018.

A jesmo licemjerni!Kako se ponaša "naša EU".Sankcije onima koji se po može ucijenjivati i podcjenjivati,kao što je to Mađarska, Poljska i još neke zemlje.Nama para iz fondova,ako ne nasttravljaš neoliberalni Šorošev neoliberalni fašizam i jednoumlje.Ako ne želite primiti u zemljulju baš te arapske "izbjeglice".Evo hoće uvesti i cenzuru na internetu kao u Kini i danas u iranu. i južnoj koreji, nekada i u bivšim svim komunističkim zemljama.

DA
dalibla
08:49 03.01.2018.

zato pravi dżamahiriju na naš račun u bosni

ZA
Zapadnjak
13:45 03.01.2018.

covjek ne zeli da americki novac odlazi na mirovine obiteljima teorista, tzv. mucenika ili jos gore na financiranje terorizma kroz tzv. umjerene NGO-ove i mirovne aktiviste...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije