Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ostat će u kontaktu'

Trump i Erdogan razgovarali o sirijskoj krizi

Donald Trump, Recep Tayyip Erdogan
Foto: DPA/Pixsell
12.04.2018.
u 07:10

SAD i njegovi saveznici razmatraju hoće li napasti Siriju zbog navodnog kemijskog napada u pobunjeničkoj Dumi pored Damaska u subotu, za koji su liječničke organizacije rekle da je usmrtio desetke ljudi

Američki predsjednik Donald Trump i turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan razgovarali su u srijedu o krizi u Siriji i dogovorili se da će zbog situacije ostati u bliskom kontaktu, objavila je Bijela kuća.

"Predsjednik Donald J. Trump danas je s predsjednikom Recep Tayyipom Erdoganom iz Turske razgovarao o aktualnoj krizi u Siriji. Dvojica čelnika složila su se da će zbog situacije ostati u bliskom kontaktu", objavila je Bijela kuća bez dodatnih detalja.

SAD i njegovi saveznici razmatraju hoće li napasti Siriju zbog navodnog kemijskog napada u pobunjeničkoj Dumi pored Damaska u subotu, za koji su liječničke organizacije rekle da je usmrtio desetke ljudi.

Trump je u srijedu upozorio Rusiju na moguću vojnu akciju u Siriji te je kritizirao Moskvu zbog podrške sirijskom predsjedniku Bašaru al-Asadu.

Komentara 4

AN
antedomovinabranise
12:56 12.04.2018.

ne sme niko da napadne siriju , tu su rusi i iranske snage, a i iz libanona ima nekih postrojbi jako naoruzanih i imaju rezimsku podrzku siriji i rusije

AN
antedomovinabranise
13:08 12.04.2018.

nesto se kuVa,a ko ce to pojesti?

GV
golub Vaso
09:37 12.04.2018.

liječničke organizacije ili mi6

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije