Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezgoda u Čakovcu

Trudnica upala u podzemni kontejner za smeće

Ilustracija
Kristijan Herceg/PIXSELL
04.09.2018.
u 16:56

Trudnica je najvjerojatnije skupljala ambalažu iz kontejnera, nagnula se i pala kroz otvor.

Trudnica je upala u podzemni spremnik za skupljanje otpada u Čakovcu. Županijski centar 112 dobio je u ponedjeljak oko 10 sati dojavu da je u podzemni kontejner u Istarskoj ulici u Čakovcu pala ženska osoba.

Na teren je poslana troččana ekipa Javne vatrogasne postrojbe Čakovec s navalnim vozilom.

- Kad su došli na mjesto događaja uočili su ženu u podzemnom kontejneru dubine oko dva metra i kroz otvor ju uspješno izvukli van. Prema našim saznanjima, žena je prošla bez ozljeda - rekao je portalu emedjimurje zapovjednik JVP-a Mladen Kanižaj.

Trudnica je najvjerojatnije skupljala ambalažu iz kontejnera, nagnula se i pala kroz otvor.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:38 04.09.2018.

Hrvatska sadasnjost.

GA
Gastarbeiter2
17:24 04.09.2018.

Daleko smo stigli ili bolje rečeno duboko smo pali. Trudna žena skuplja iz kontejnera u zemlji u kojoj će se za koju godinu radjati maksimalno 3 djece. Ali ima se za nove blindirane aute, to je bitno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije