Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatno

Trostruki prometni prekršaj kod Karlovca koštat će počinitelja 22.000 kuna

Zagreb: Prometna policija kontrolira vozače povodom Martinja
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
12.08.2022.
u 13:10

Ovom prekršitelju sud je odredio kaznu od 22.000 kuna te šest mjeseci zabrane upravljanja motornim vozilom.

U večernjim satima 10. kolovoza, policajci su zaustavili automobil karlovačkih registarskih oznaka na području grada Karlovca.

Utvrdili su kako je automobilom upravljao 31-godišnjak s 1,7 promila alkohola u krvi, kojem je vozačka dozvola oduzeta i ukinuta, a na sve se to još kretao u suprotnom to jest zabranjenom smjeru!

Ovom prekršitelju sud je odredio kaznu od 22.000 kuna te šest mjeseci zabrane upravljanja motornim vozilom.

Isti dan na području Ogulina je zaustavljen 31-godišnjak koji je osobnim automobilom upravljao s 1,9 promila alkohola u krvi, za što će morati platiti kaznu od 10.000 kuna, te također ima zabranu upravljanja motornim vozilom u trajanju od šest mjeseci.

VIDEO: MUP objavio izvješće o nesrećama u prometu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije