Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upadao slovencu

Tri se mjeseca tajno tuširao kod susjeda jer ima čišću kupaonicu

tus
Luka Klun/Pixsell
29.03.2011.
u 19:27

Slovenca u to vrijeme nije bilo u kući u Pakoštanima, a kako su nam rekli u policiji, muškarac je kupaonicu susjeda koristio od siječnja odnosno gotovo tri mjeseca.

Policija je u ponedjeljak ujutro uhitila 25-godišnjaka iz Pakoštana koji je tri mjeseca koristio kupaonicu u vikendici svog susjeda iz Slovenije!?

Slovenca u to vrijeme dakako nije bilo u kući u Pakoštanima, a kako su nam rekli u policiji, muškarac je kupaonicu susjeda koristio od siječnja odnosno gotovo tri mjeseca.

Policiji je rekao da je to radio zato što je kupaona Slovenca ljepša i čišća nego njegova, odnosno da se htio samo tuširati.

 Da je to istina utvrđeno je i očevidom jer ništa iz kuće nije ukradeno.

Komentara 20

Avatar blackula9
blackula9
02:04 30.03.2011.

mučko đubre!

BA
banijash
19:44 29.03.2011.

Pa to ja valjda za policiju bio jak alibi i ok.. To u zakonu vjerovatno nije okarakterisano kao krivicno djelo jer nista u kuci ni ne fali, ni voda jer ostaje u kuci.. da je onaj tus razvukao da svogaa stana e onda je kradja vode.. a ovako moze vas tuzit za uznemiravanje prilikom tusiranja.. :))

Avatar Ledeni
Ledeni
10:34 30.03.2011.

Legenda!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije