Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODVRATNO!

Tri dana je trpila bolove u uhu: 'Mislila sam da izlazi ušni vosak, ali ono što je izlazilo imalo je noge'

Foto: Pixabay/Youtube screenshot
1/2
21.08.2020.
u 13:56

Kad je otišla na hitnu pomoć, šokirala je medicinsko osoblje koje joj je pregledalo uho kako bi ga očistili od jajašca koje je pauk mogao ostaviti

Ros Wynne-Jones koju brojni čitatelji britanskog lista Mirror poznaju po kolumnama doživjela je nešto nesvakidašnje nakon što se okupala zajedno sa svojom obitelji u jezercu u engleskoj grofoviji Devon gdje je bila na putu za svoj rođendan. Naime, nakon što se tri dana osjećala loše, iz njezinog uha izašao je pauk. 

- Nakon kupanja, voda mi je ušla u uho. Sljedećeg dana osjećala sam se loše, no mislila sam da je to zbog ruma kojeg sam pila na proslavi svojeg rođendana. Tri dana kasnije i dalje mi je bilo loše, a moje uho bilo je u bolovima - požalila se ugledna novinarka, piše Mirror. 

Otkrila je kako su otišli na put u brda, što je dovelo do promjene tlaka u njezinim ušima. 

- U mojem uhu počelo je svojevrno udaranje, pucketanje, zviždanje, te se osjećalo nešto što mogu opisati samo kao šuštanje. Prestala sam biti u mogućnosti komunicirati s bilo kime. Mučnina je bila strašna. Izašla sam iz automobila osjećajući kako mi se vrti te sam se uhvatila za uho. Tad sam osjetila da nešto izlazi iz njega - otkrila je Wynne-Jones. 

Kazala je kako je prvo mislila da je riječ o ušnom voskom, no to što joj je izlazilo iz uha se micalo. 

- To je bio pauk. I to ne mali pauk već srednje veličine debela tijela. Mučnina koju sam osjećala je prestala, osim što sam bila malo traumatizirana, zajedno sa svim svojim prijateljima - ispričala je. 

Kad je otišla na hitnu pomoć, šokirala je medicinsko osoblje koje joj je pregledalo uho kako bi ga očistili od jajašca koje je pauk mogao ostaviti. Navela je kako ni doktor koji joj je išao pregledavati uho nije bio najsretniji što je on taj koji to mora učiniti. 

Na kraju dijagnosticirana joj je upala uha i labirintitis, te se ispostavilo kako pauk koji je izašao iz njezina uha živi upravo u na vodenom površinama u grofoviji Devon te ga je pokupila tijekom kupanja u jezeru. 

 

 


 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
16:42 21.08.2020.

To je bio covjeculjak koji je godinama stanovao u njezinoj glavi i naratko izasao kupiti namirnice.

DU
Deleted user
16:17 21.08.2020.

A moze li se ko posrat u mirroru ili daily mailu da vi to u vecernjem ne prenesete.

ST
StariSokol
14:59 21.08.2020.

Tu je samo pitanje kada se je zadnji puta umila i uha oprala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije