Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zatvaraju poslovnice u njemačkoj

Trgovački lanac koji vole Hrvati ukida dvije robne marke, stotine ostaju bez posla

Deichmann
Damir Spehar/PIXSELL
11.12.2023.
u 08:45

Deichmann grupa zatvara poslovnice s dvije robne marke koje se prodaju u Njemačkoj, ali i Austriji

Grupacija Deichmann gasi marke obuće Onygo i MyShoes te u Njemačkoj zatvara trgovine u kojoj se prodaju te dvije robne marke. Naime, Onygo je robna marka za mlade, a zatvorit će se 28 poslovnica koje prodaju tu marku u Njemačkoj do 31. kolovoza iduće godine. Šuškanja o zatvaranju potvrdio je glasnogovornik tvrtke, a zbog zatvaranja je ugroženo 280 radnih mjesta. 

– Deichmann nastoji ponuditi pošteno, društveno prihvatljivo rješenje za sve zaposlenike – rekao je glasnogovornik tvrtke. – Međutim, u interesu cijele radne snage obveza je tvrtke prekinuti poslovne modele koji donose gubitke u slučaju sumnje – dodao je, piše Fenix magazin

VEZANI ČLANCI: 

Onygo je podružnica Deichmann grupe. Onygo je svoju obuću i modni asortiman ponajprije usmjerio na mlađe skupine kupaca.

Osim njih, Deichmann će se odvojiti od još jedne podružnice, a to je MyShoes koja ima 61 trgovinu diljem Njemačke te 29 u Austriji. I ovaj će brend biti uklonjen s tržišta najkasnije do 31. prosinca 2024., kako objašnjava glasnogovornik Deichmanna. Ovom odlukom obuhvaćeno je ukupno 750 zaposlenika.

VIDEO Koliko će koštati kilogram odojka? Neće ga moći svatko imati na blagdanskom stolu

Ključne riječi

Komentara 11

PV
prcko.vita
09:43 11.12.2023.

Nekad su imali kvalitetnu obuću po povoljnim cijenama, danas na žalost mrka kapa.

GO
Gof33
08:30 12.12.2023.

Njemačka suluda politika od strane semafor koalicije upropaštava im gospodarstvo. Dijelom instruirano, dijelom iz nesposobnosti (ovo nije samo kod njih slučaj). Migrantska, energetska i industrijska kriza su im u eskalaciji. Znamo kako je Njemačka reagirala u kriznim godinama prošlog stoljeća. Oni su kao i njihovi psi, doge, dobermani, rotvajlderi, ovčari, sve dobri i radni psi dok ne polude a onda grizu sve oko sebe. Ovo nisu dobri signali ni za koga u Evropi a pogotovo ne za nas male narode. Ne trebamo se mi brinuti za njih, oni su veliki narod i uvijek iz svake krize izlaze bogatiji i moderniji. A mi???

LU
Lumumba
22:15 11.12.2023.

Svi pohlepni na kraju propadaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije