Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZUV HGP
Povratak na članak

Trebaju li djeca i obitelji hrvatskih branitelja iseliti iz Hrvatske?

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi osuđuje u zadnje vrijeme sve učestalije napade na hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji

Komentari 45

GB
goran.brodsky.3
13:41 05.06.2018.

Narabno da nam nećete priuštit to zadovoljstvo. Pa vama je bolje nego što ste i sanjali, a "rat" je bio vaših 5 minuta:rješilu ste se prljavih tvornica, smrdljivih štala, klošarenja i ulice i odjednom sze bez škole, znanja i pameti postali neka "društvena elita" jer vam je zločinačka to omogučila. U međuvremenu ste sami sebi umislili da ste neka kvazi elita. Pri tome ne mislim na branitelje nego na takve kao što ste vi iz kojekakvih udruga, šatora i parazitskih organizacija koji već samom svojom ofucanom pojavom plaše našu djecu i sramote sve poštene ljude i veliku većinu normalnih braniteča među kojima sam i ja. Pozivate se na poginule kao da ste vi poginuli, na prolivenu krv, a da krvi niste ni vidjeli,niti metka opalili(u 90%slučajeva). Niste se vi "borili" niti izborili ni za kakve slobode jer o tome niste pojima imali. Uzeli ste puške i obukli uniformi tek zbog toga jer sze u tome vidjelu rijješenje svojih egziszencijalnih problema. Pa to je uvijek bio najbolji izbor za svaku sirotinju, ološ i ništariju

VL
DU
Deleted user
15:14 05.06.2018.

kako kaze ona narodna, ne laje pas zbog sela nego zbog sebe…………………....Konacni rezultati natjecaja za Žnjan: poznati splitski ugostitelji ostali bez kafica, objekte dobili branitelji……………………... Stanovi POS-a umjesto mladim obiteljima s liste dodijeljeni braniteljima,...……………….. Zlatne dionice i 7% udjela jea je MOL-u prodao Braniteljski fond...……………….. DVOJICA BRANITELJA OŠTETILA DRŽAVU ZA VRTOGLAVI IZNOS Lažni ratni invalid cak 12 godina primao mirovinu, a pomogao mu je zapovjednik ratne postrojbe OBJAVLJENO: 30.05.2018. u 11:05 Protiv 54-godišnjeg muškarca iz Knina, policija je podnijela kaznenu prijavu zbog sumnji da je pocinio kaznenog djela prijevare. Naime, dovršenom kriminalistickom istragom u Policijskoj postaji Knin utvrdeno je da je ovaj 54-godišnjak punih 12 godina primao braniteljsku invalidsku mirovinu, a na koju nije imao pravo. Osumnjiceni je, kažu u policiji, s ciljem da sebi pribavi protupravnu imovinsku korist lažnim prikazivanjem cinjenica doveo u zabludu službenike Ministarstva hrvatskih branitelja. U tome mu je pomogao, drugoosumnjiceni 54-godišnji muškarac, navode u policiji, na nacin da je kao nadležna osoba, takvu dokumentaciju za ostvarivanje statusa osumnjicenom ovjerio svojim potpisom, premda je znao da tako navedene cinjenice u dokumentaciji nisu istinite. Protiv njega, a kako neslužbeno doznajemo radi se zapovjedniku ratne postrojbe ciji je pripadnik bio prvoosumnjiceni.

VL
MI
miki9763
13:58 05.06.2018.

Ovdje budu na kraju ostali samo domoljubi,penzići i naravno prva rvacka...baš me zanima tko bude onda radil za sve te njihove plaćice,penzijice,povlastice...

VL
DU
Deleted user
13:31 05.06.2018.

Već i ovako postavljeno pitanje implicira da su vredniji...

VL
ST
stefj
13:56 05.06.2018.

Kod nas je država 75% svega i ima tendenciju da dogura do 100%... To je uzrok svih problema; nepotizma, klijentelizma, negativne selekcije, viskoh poreza, enormne birokracije, korupcije, kontrole medija, egzodusa struke, pesimizma, nekonkurentnosti, antipoduzetništva, mržnje, jala i svega lošega štoo se čovjek može sjetiti... Da se smanji udio države u gospodarstvu, društvu i svemu ostalom, sve gore navedeno bi se automatski drastično smanjilo ili nestalo. Nitko onda ne bi pitao da li je netko branitelj ili manjinac, ne bi razni paraziti na proračunu iza svakog ugla vidjeli Ustašu, profit ne bi bio zabranjen i krenulo bi sve na bolje...

VL
DU
Deleted user
13:32 05.06.2018.

Ne znam zasto se nesto smatra napadaom na branitelje ako se napise da se koji branitelj uhvatio u lopovluku ili nekom drugom ne casnom postupku???

VL
GR
gruzija
13:48 05.06.2018.

Bilo bi super

VL
TO
Tomisl
13:34 05.06.2018.

Samo kuknjava po medijima i kaficima . Primite se postenog rada i zivota , nigdje u svijetu se uz malo truda i rada ne zivi tako dobro kao u nasoj lijepoj Domovini .Zivila Hrvatska !!

VL
MO
mocira
13:31 05.06.2018.

Na ovaj nacin doci ce i na njih red

VL
TR
tramontana
13:57 05.06.2018.

Priznali vi lil ne, ali običan građanin Hrvat je kontaminiran pustim braniteljskim udrugama, njihovom moći od parkinga do Sabora. Najblaže rečeno, branitelji su kontaminirali sami sebe, brojem, invalidskim mirovinama, onim lažnim naročito. Ima tu mnogo toga, jer ona druga "građanska hrvatska" bježi ", jer je shvatila da će živiti za njih , a ne za sebe.

VL
Avatar babas
babas
13:26 05.06.2018.

Naša borba je bila uzaludna. Ovakvu Hrvatsku nitko nije želio,prevareni smo i namagarčeni.

VL
LU
Lujo123
13:56 05.06.2018.

branitelji - ova četnička hajka ne može završiti drugačije nego da opet uzmemo puške u ruke, ali tada bez milosti! Bjelodano u Oluji nismo napravili do kraja posel!

VL
Avatar future Gohan
future Gohan
13:23 05.06.2018.

Onaj koji piskara ovakve stvari, znaj da prije tebe, u posljednjih 20 godina bio je netko na tvojoj poziciji.... piskarao je ono što mu urednik kaže, lizao s Vladajučim, s HDZom... i danas si ti tu, piskaraš, ne znam da li znaš da djete onog koji je slično pisao prije 20 godina, danas navjerojatnije konobari u Irskoj.... to čeka i tvoje dijete, probui se, ti, uredništvo, cijelo društvo.... dok ne bude kasno, dok ne nestanemo kao Iliri....

VL
Avatar Najsjajniji Hrvatski Vitez
Najsjajniji Hrvatski Vitez
13:25 05.06.2018.

Trebaju li djeca i obitelji hrvatskih branitelja iseliti iz Hrvatske kako nebi uz Boga I domoljublje postali svoji na svome pokraj svog kontejnera u domoljubnome kopanju?

VL
Avatar sindarela
sindarela
15:08 05.06.2018.

Ne oni nek' se dobro debelo uhljebe a ostali ćemo van pa da vidimo ko će dalje i dulje izdržat

VL
Avatar Vorenus
Vorenus
19:05 05.06.2018.

sta im citirate zakone..pa Oni nose oruzje...

VL
Avatar obrezani-hassan
obrezani-hassan
18:44 05.06.2018.

kako izgleda uskoro će ostati samo branitelji,njihova djeca i popovi..a od čijeg rada će dobivati mjesečne penzije to ih nije briga.

VL
Avatar Gump, Forrest
Gump, Forrest
13:48 05.06.2018.

Treba samo vidjeti po medijima, forumima, komentarima kome je i koliko često rečeno "ako ti nije dobro odi u (nebitno kamo, Sjevernu Koreju, vani, Irsku, Srbiju...)" pa ćemo znati tko je u ovoj državi napadan.

VL
Avatar Le-Freak
Le-Freak
18:21 05.06.2018.

Problem je braniteljov sin koji hoce raditi, da ne visi roditeljima ili drzavi na dzepu. Problem nije kada SDP uhljebi desetke tisuca svojih neradnika zaposli a tisuce nepodobnih odpusti. Niti je Stazicev fasizam problem. Samo branitelji i njihovi najblizi.

VL
DU
Deleted user
21:50 05.06.2018.

kakvi branitelji koga oni brane osim svoje povlastice i šute na ortake daličke i sve krađe i nemoral hdz - kad odu mladi za njima na kraju morati će i drugi jer toliko parazita nijedna država ne može uzdržavati

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.