Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik Josipović:

'Treba destigmatizirati oboljele od psihičkih bolesti'

Bolnica Jankomir
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/4
22.04.2014.
u 12:18

Želimo reći da su ovo naši sugrađani i da smo ih spremni resocijalizirati i zato je važno da se liječe uz visoke standarde – rekao je Josipović.

Predsjednik Ivo Josipović u društvu zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića posjetio je danas Psihijatrijsku kliniku Sveti Ivan u Jankomiru.

– Potreba da se destigmatiziraju ljudi oboljeli od psihičkih bolesti je razlog mog dolaska. Želimo reći da su ovo naši sugrađani i da smo ih spremni resocijalizirati i zato je važno da se liječe uz visoke standarde – rekao je Josipović.

Foto: Davor Višnjić/PIXSELL

U dogradnju jankomirske bolnice grad je uložio gotovo 80 milijuna kuna. Upitani je li ovo pokazatelj da bi Bandić trebao ovako surađivati i s premijerom Milanovićem s kojim se nije susreo u dvije godine njegova mandata, Josipović nije ništa komentirao, a Bandić je istaknuo da je u posljednjih dva-tri mjeseca suradnja s resornim ministrima puno bolja te je spomenuo suradnju s ministrima Milankom Opačić, Andreom Zlatar, Ankom Mrak Taritaš i Mirandom Mrsićem te dodao da "mudrost nalaže da se treba dogovarati i surađivati".

Kazao je da nijedna Vlada u 24 godine nije prestala trošiti i dijeliti ono što nije zarađeno i nije napravila gospodarsku strategiju razvitka.

>>Josipović bi dokrajčio autokraciju u strankama

>>'Rezovi ne rješavaju krizu i sami po sebi ne otvaraju perspektivu'

Komentara 6

Avatar Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
12:35 22.04.2014.

meni sve ovo izgleda kao predizborna kampanja?

MD
mara-danda
12:53 22.04.2014.

ivo udari im zamp na ludilo...

DU
Deleted user
13:24 22.04.2014.

'Treba destigmatizirati oboljele od psihičkih bolesti"! Pa čovječe jedini stigmatizirani u današnjem svijetu jesu oni normalni, svi ostali, uživaju pozitivnu diskriminaciju po bilo kojoj osnovi, ne smiješ ih čak ni nazvati imenom koje im po medicinskoj dijagnozi pripada. Budući daa im je unazad godinu dvije dato pravo glasa, Ivo prozirni počeo ih je skupljati. Ko hrčak zrnje žitarica!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije