Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAL IZA HUMORA

Znate li koliko je teško danas naći stan? Duhoviti oglas otkriva očajnu situaciju podstanara

Foto: Reddit
18.09.2018.
u 18:18

U oglasu je objavljen i mail na koji se mogu slati ponude kao i fotografije stana, no ne želi da mu se šalju 'gole slike'.

Onaj tko je bio podstanar zna s čim se sve ljudi susreću u potrazi za stanovima. Užasan namještaj, grozni cimeri i još gori stanodavci samo su dio problema na koje se nailazi u ovoj teškoj misiji.

Jedna je osoba odlučila eliminirati takve probleme te je sročila oglas koji je osvanuo na popularnoj stranici reddit.

U oglasu tako navodi da se radi o mladoj, zaposlenoj i simpatičnoj osobi koja ima stalna primanja. Osoba je spremna izdvojiti i 300 do 350 eura stanarine, a za uzvrat traži da stan nema namještaj iz II. svjetskog rata ili iz Jugoslavije ali i da najmodavac nije 'bio tema ili predmet u emisiji Provjereno Nove TV'.

Foto: Reddit

Napominje da je uredna osoba koja ne pije, ne puši i ne psuje te da se ponaša poput amebe

U oglasu je objavljen i mail na koji se mogu slati ponude kao i fotografije stana, no ne želi da mu se šalju 'gole slike'.

- Javite se i riješili ste najveću brigu. Još jedan mladi Hrvat će ostati u domovini - stoji na kraju oglasa.

Pogledajte i video: Starac se obračunao s pljačkašima

Ključne riječi

Komentara 22

CV
cvikcange
18:35 18.09.2018.

Ovaj oglas objavljen je prije 2 godine na Twitteru. Od strane mlađeg novinara koji je birao Borongaj i Ravnice. Prepisano!

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
21:25 18.09.2018.

Prijavi se kod zahirovića.

IB
istina_boli
17:40 19.09.2018.

Tip je zahtjevan, a to kosta. Drzava reketari stanodavce, oni to prebace podstanarima, a ovi da bi to przivjeli pojeftine sa vise podstanara, a sto ljudi, sto cudi. Tko bi svakom ugodio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije