Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ULOŽILI ŽALBU

Tužiteljstvo tražilo istražni zatvor za mladića koji je usmrtio pješakinju, sud mu odredio mjere opreza

Zagreb: Očevid na mjestu prometne nesreće u Ježdovečkoj ulici
Foto: Pixsell/PIXSELL
1/5
07.10.2020.
u 08:23

Mladi je vozač prednjim desnim dijelom vozila naletio na pješakinju koja se kretala uz sjeverni rub kolnika Puškarićeve ulice, dolazeći mu u susret

Mladić (18), koji se sumnjiči da je 30. rujna vozeći kamion usmrtio 77-godišnjakinju, nakon čega se udaljio s mjesta nesreće, nije pritvoren već su mu određene mjere opreza. 

Naime nakon što je ispitan na Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici, tužiteljstvo je od Županijskog suda u Velikoj Gorici tražilo da mu se odredi jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. No sudac istrage to je odbio, odredivši mu umjesto istražnog zatvora mjere opreza, pa se tužiteljstvo žalilo na tu odluku.

Mladića se sumnjiči da je 30. rujna 2020. u Zagrebu, upravljao teretnim vozilom te se kretao kolnikom Puškarićeve ulice. Kada je došao do raskrižja s Ježdovečkom ulicom, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake već je prešao u desno, bliže desnom rubu kolnika te nije obratio pažnju na pješake koji su na kolniku ili stupaju na kolnik. 

Stoga je prednjim desnim dijelom vozila naletio na pješakinju koja se kretala uz sjeverni rub kolnika Puškarićeve ulice, dolazeći mu u susret.

Od naleta vozila pješakinja je odbačena u slivni kanal, a 18-godišnjak se sumnjiči da se nije zaustavio i pružio joj pomoć, a 77-godišnjakinja je preminula. 

Komentara 1

LI
liliZG
11:44 07.10.2020.

znači mali je iz velike gorice...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije