Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO U PRITVORU

Prijetio mu na društvenim mrežama jer se tri puta javio na natječaj i nije dobio posao

laptop
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
07.10.2020.
u 08:04

Sudac istrage Županijskog suda u Šibeniku odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor

Pobjesnio je jer u tri navrata nije prošao na natječaju za posao, pa je na koncu završio u istražnom zatvoru. Tako bi se ukratko mogla opisati situacija u kojoj se našao 50-godišnjak, koji je u Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku ispitan zbog prijetnje.

Sumnjiči ga se da je u tri navrata, od  26. do 28. rujna 2020. u Šibeniku, nezadovoljan jer dva puta nije primljen na natječajima za posao, prijetio osobi koju je smatrao odgovornom jer posao nije dobio. 

Prvo je tu osobu vrijeđao, a zatim je na društvenim mrežama pisao objave u kojima je prijetio oštećeniku. Sudac istrage Županijskog suda u Šibeniku odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke.

Komentara 1

SP
spremni0
08:34 07.10.2020.

eto čovik bi radio a ovi mu nedaju još ga u zatvor trpaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije