Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poplave u Slavoniji

Traži se Franjo Šoltes: Nestao nakon što je Sava probila nasip u Rajevu Selu!

Franjo Šoltes
Foto: nestali.hr
22.05.2014.
u 11:08

Šoltes, 63-godišnjak, visok je 170 centimetara, ima svjetlozelene oči i smeđu kosu, a srednje je građe. Policija moli sve građane koji imaju saznanja o nestanku Franje Šoltesa da se jave u najbližu policijsku postaju ili na broj telefona 192.

Policijska uprava vukovarsko-srijemska objavila je potragu za nestalim Franjom Šoltesom koji je zadnji put viđen neposredno prije nego što je u Rajevu Selu u subotu popustio savski nasip, a voda potopila selo.

Šoltes, 63-godišnjak, visok je 170 centimetara, ima svjetlozelene oči i smeđu kosu, a srednje je građe. Policija moli sve građane koji imaju saznanja o nestanku Franje Šoltesa da se jave u najbližu policijsku postaju ili na broj telefona 192. Potragu za Šoltesom objavila je PU vukovarsko-srijemska, a njegov profil je objavljen i na internetskoj stranici nestali.hr.

U poplavi u Rajevu Selu poginula je Ruža Sirotković koja je jučer pokopana na groblju u Gradištu pokraj Županje. Nju je u subotu pokušao spasiti sin Pero, ali ništa nije mogao učiniti protiv petmetarskog vala koji je nadirao u selo.

>>UŽIVO Vlada danas zasjeda u Županji! Mještani Posavskih Podgajaca odlučni obraniti mjesto od bujice

>>Biskup Košić pozvao na pomoć stradalima u poplavama

>>Državni stožer preuzeo obranu: Uz 15 šatora i bespilotna letjelica, ali trebat će i pomoć mještana

Komentara 1

SM
sanja.mrdjen
12:55 22.05.2014.

Poslednje informacije koje imamo o nasem Franji jesu da je on u subotu u 21h. dosao sa vodenom bujicom do Padezi gde je evakuiran i Crveni kriz kunje ga je preuzeo tu mu se gubi svaki trag. Molim sve kojii znaju bilo kakvu informaciju da se jave i da pomognu. Sestra Manda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije