Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvoren natječaj

Traži se direktor Hrvatske turističke zajednice u Londonu. Koji su uvjeti?

Zadar:  Hrvatska turistička zajednica u suradnji s Turističkom zajednicom Zadarske županije održala koordinacijski sastanak
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/3
09.10.2023.
u 16:00

Neki od uvjeta za prijavu na natječaj uključuju završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij te najmanje četiri godine radnog iskustva

Prethodni pokušaj nije uspio, direktor predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Londonu imenovan sredinom svibnja ubrzo je iz privatnih razloga odstupio, i sada se traži novi. Hrvatska turistička zajednica objavila je novi natječaj za izbor i imenovanje čelne osobe predstavništva HTZ-a u Britaniji, objavljen je na službenim stranicama nacionalne turističke organizacije, a traži se osoba koja će sljedeće četiri godine voditi londonski ured, raditi na promociji i pozicioniranju ukupne hrvatske turističke ponude.

– Naša predstavništva imaju važnu ulogu u provedbi promotivnih, marketinških i PR aktivnosti, a važna su i za uspostave novih poslovnih suradnji s najvažnijim turističkim subjektima. Naime, proaktivna promocija i pozicioniranje Hrvatske kao vrhunske turističke destinacije naš je zajednički zadatak, a njihovu dodatnu ulogu vidimo za stvaranje i održavanje kontakata s ključnim inozemnim partnerima i gospodarskim subjektima koji pridonose ostvarenju strateških i poslovnih ciljeva hrvatskog turizma. Upravo zato pozivam sve ambiciozne i kompetentne kandidate da svojim znanjem, iskustvom i vještinama pridonesu uspješnom predstavljanju Hrvatske na, za hrvatski turizam, iznimno važnom britanskom tržištu – poručuje Kristjan Staničić, direktor Hrvatske turističke zajednice.

Što potencijalni kandidati moraju znati i imati? Neki od uvjeta za prijavu na natječaj uključuju završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij te najmanje četiri godine radnog iskustva na rukovodećim poslovima u turizmu ili marketinga u turizmu, odnosno najmanje šest godina radnog iskustva na rukovodećim poslovima. Također, uvjet je i znanje jednog te poznavanje još jednog stranog jezika ili jezika turističkog tržišta za koje je predstavništvo nadležno te poznavanje turističkog tržišta.

POVEZANI ČLANCI:

Prilikom prijave kandidat mora priložiti i prijedlog četverogodišnjeg plana aktivnosti ureda. Prijave na natječaj dostavljaju isključivo na adresu elektroničke pošte javni.natjecaj@htz.hr te se zaprimaju do 21. listopada 2023. Konačnu odluku o odabiru i imenovanju direktora predstavništva donijet će Turističko vijeće HTZ-a.

>> VIDEO Plenković o Anušiću: Nisam ga vidio na sastancima stranke, mogao je tad reći svoj stav o Barbariću

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar FalusBonus
FalusBonus
16:27 09.10.2023.

Zna se tko će biti i prije nego je natječaj raspisan. Tako to ide kod nas

Avatar nalimp
nalimp
16:51 09.10.2023.

Prvi uvjet.1 HDZ Drugi . 2 HDZ Treci je, 3. ako ispunjavas prva dva , netreba ti treci.

SB
Slavenski_brat
17:03 09.10.2023.

Haha koja lakrdija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije