Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispao mu mobitel

Tragedija zbog selfija: Snimio posljednju fotografiju s djevojkom, pa pao 200 metara niz liticu

Andrea Mazzetto (30)
Printscreen Facebook/ Noticias en Orden
26.08.2022.
u 09:27

Nakon njegove smrti, Sara je podijelila njihovu posljednju zajedničku fotografiju na svom Instagram profilu uz status: ''Naša prokleta posljednja zajednička fotografija. Uvijek ćeš biti sa mnom, moj mali medo."

Kada su 20. kolovoza Andrea Mazzetto (30) i Sara Bregante bili na planinarenju u Rotzu u Italiji, zaustavili su se zbog zajedničke fotografije, a tada se dogodila strašna tragedija. Nakon što je snimio fotografiju Mazzettu je ispao mobitel, a on se sagnuo po njega. Izgubio je ravnotežu i pao s ruba litice 200 metara niz padinu. Penjali su se na Altar Knotto u trenutku kobnog događaja.

Odmah je pokrenuta spasilačka akcija s dva helikoptera i timom vatrogasaca koji su došli na mjesto događaja, ali kada su hitne službe stigle do mladića on je već bio mrtav.

Nakon njegove smrti, Sara je podijelila njihovu posljednju zajedničku fotografiju na svom Instagram profilu uz status: ''Naša prokleta posljednja zajednička fotografija. Uvijek ćeš biti sa mnom, moj mali medo."

Lokalni mediji pišu da je Andrea bio vrijedan poduzetnik i zaljubljenik u fitness, a sa Sarom je živio u Rovigu. "Bio je vedar, velikodušan i imao je veliku želju za životom", kažu.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar alien79
alien79
11:55 26.08.2022.

Lol, prirodna selekcija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije