Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARNA NESREĆA

Tragedija: Muškarca u BiH usmrtio vlastiti automobil koji je pokušao zaustaviti

Policija na uviđaju
Jurica Galoic/PIXSELL
22.08.2022.
u 22:51

Kako se neslužbeno saznaje, vlasnik je već duže godina na radu u inozemstvu, a kući je došao provesti godišnji odmor.

S.D. (54) iz Velike Kladuše smrtno je stradao u bizarnoj nesreći koja se dogodila jučer u večernjim satima u naselju Trnovi, koje je udaljeno nekoliko kilometara od ovoga grada.

Prema riječima Adnana Beganovića, glasnogovornika MUP-a USŽ, nesretni muškarac prilikom parkiranja svog automobila nije osigurao vozilo, koje je potom krenulo niz strmu padinu, piše Vecernji.ba

- Automobil je ostao upaljen, a S.D. je izašao da otvori kapiju svog imanja. Međutim, automobil marke VW krenuo je niz padinu, a vlasnik se uhvatio za vrata pokušavajući ga zaustaviti. Međutim, u tome nije uspio, nego je automobil skrenuo u obližnji jarak i prevrnuo se, te je tom prilikom nastala velika materijalna šteta, a S.D. je pretrpio teške ozljede - kazao je Beganović javlja N1.

Iako je prebačen u KB u Bihaću, liječnici mu nisu uspjeli spasiti život i on je sinoć oko 23 sata preminuo.

Kako se neslužbeno saznaje, vlasnik je već duže godina na radu u inozemstvu, a kući je došao provesti godišnji odmor.

>> VIDEO: Jednog pretukli jer nije platio račun, drugi teže ozlijeđen u kafiću

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije