Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJ BIVŠEG GRADONAČELNIKA

Tragedija u Torontu: Kći i majka iz Splita preminule jedna za drugom

Pixabay/ilustracija
22.10.2021.
u 23:58

Saznavši da joj je kći preminula, ubrzo je na drugom kraju Toronta preminula i njena majka Loredana

Loredana Kun (66), sestra bivšeg splitskog gradonačelnika Slobodana Beroša, i njezina kći Sara Kun (36) tragično su preminule prije nekoliko dana u Kanadi, u razmaku od svega sat vremena.

Sara Kun, rođena je Splićanka kao i njezina majka. U Torontu je radila kao odvjetnica, bila je udana te je i sama imala kćer. Nikada nije bila bolesna, barem što je ona znala. No, prije nekoliko dana doživjela je srčani udar, doznaje Slobodna Dalmacija od članova obitelji koji žive u Hrvatskoj. 

Istog trenutka je pozvana hitna pomoć, ali do njihovog dolaska Sara je preminula. Pokušali su ranimirati, međutim nisu uspjeli. Saznavši da joj je kći preminula, ubrzo je na drugom kraju Toronta preminula i njena majka Loredana.

Neslužbeno se doznaje da su se u Kanadu  preselile u 90-tim godinama. U Splitu je Loredana Kun bila poznata kao tekstopisac, a među hrvatskim pjevačima za koje je pisala stihove bila je i Josipa Lisac.

Komentara 21

LI
Lisac
08:00 23.10.2021.

Pojma nemate od cega je kci umrla

ŠĆ
šćtrlj
01:13 23.10.2021.

je li se cijepila Pfeizerom ili Modernom?

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
00:47 23.10.2021.

Prije se srcani udar uglavnom dobijao 50+, danas 50- . Slucajno iznenada. Kako se vremena mijenjaju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije