Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snažna eksplozija

Tragedija u Karlovcu: Djed poginuo u ljetnoj kuhinji

Karlovac: U eksploziji plina smrtno stradao muškarac
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/6
17.05.2018.
u 08:44

Neslužbeno se doznaje da je do tragedije došlo zbog curenja plina na štednjaku

Eksplozija plina koja se dogodila sinoć nešto prije ponoći, bila je kobna za 72-godišnjeg vlasnika kuće u karlovačkom naselju Švarča.

Kako su objasnili iz PU karlovačke, eksplozija se dogodila u pomoćnom objektu obiteljske kuće, u ljetnoj kuhinji u kojoj se u trenutku nesreće našao i nesretni djed.

Što je uzrok eksploziji koja je potpuno uništila zidani objekt, pokazat će očevid koji tijekom dana obavljaju karlovački policajci. Neslužbeno se doznaje da je do tragedije došlo zbog curenja plina na štednjaku koji je u kuhinji iza obiteljske kuće starac uključio kako bi nešto skuhao.

Njegova supruga, s kojom je tijekom ljetnih mjeseci živio u karlovačkom naselju, a ostatak godine u Njemačkoj gdje su im i djeca, bila je u obiteljskoj kući u trenutku eksplozije koja je odjeknula čitavim naseljem.

Karlovac: U eksploziji plina smrtno stradao muškarac
1/8
Ključne riječi

Komentara 2

SC
schwertransport
09:55 17.05.2018.

Eto deda odletio u nebo

MA
Machak
12:54 17.05.2018.

Ne bi li vi u VL pokazali malo više poštovanja prema seniorima? "Starac" djeluje prilično uvredljivo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije