Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provodi se istraga

Tragedija u Italiji: Jednogodišnja djevojčica nađena mrtva u autu, roditelji se ispituju

Policija u Italiji
ALEX FRASER/REUTERS/Ilustracija
07.06.2023.
u 19:24

Prve osobe koje su ugledale dijete bili su vojnici koji su razbili staklo i pokušali pomoći djevojčici. Hitna pomoć pokušala je ubrzo nakon reanimirati dijete, no bez uspjeha

Djevojčica stara godinu dana pronađena je mrtva u automobilu u Rimu. Prema prvim informacijama, djevojčica je ostala sama u vozilu, a trenutno se provodi istraga kako bi se rekonstruirala cijela priča. 

Navodno ju je otac trebao odvesti u vrtić, a majka doći po nju. Međutim, kad je žena stigla u vrtić, rekli su joj da djeteta nema. Kada je dijete otkriveno u vozilu, više mu nije bilo pomoći zbog čega su oba roditelja u šoku, piše Corriere della Sera.

VEZANI ČLANCI: 

Prve osobe koje su ugledale dijete bili su vojnici koji su razbili staklo i pokušali pomoći djevojčici. Hitna pomoć pokušala je ubrzo nakon reanimirati dijete, no bez uspjeha. Prema prvim nalazima, smrt je nastupila najmanje nekoliko sati prije pronalaska tijela.

Oba roditelja trenutno se ispituju, zajedno s ostalim članovima obitelji i osobama koje su znale njihove navike. 

VIDEO Divna vijest o Lavi stiže iz SAD-a: 'Prvi put je sama tražila da hoda. Živote, hvala ti'

Komentara 1

DO
doberdedec
19:56 07.06.2023.

Tanto ani fa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije