Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVUKLI GA IZ JEZERA

Tragedija kod Varaždina: Na kupalištu se utopio mladić (25)

Policija ilustracija
Igor Kralj/Pixsell
02.07.2022.
u 00:30

Na mjesto događaja izašla je Hitna pomoć i vatrogasci, izvijestila je PU varaždinska.

Na kupalištu Aquacity kod Varaždina oko 20.15 sati utopio se 25-godišnjak. Na mjesto događaja izašla je Hitna pomoć i vatrogasci koji su tijelo izvukli iz jezera, izvijestila je PU varaždinska. 

Mladić se, neslužbeno doznajemo, utopio na strani jezera koja nije uređena kao kupalište. Na kupanju je bio s prijateljima. U tijeku je očevid.

Zabilježeno već nekoliko tragedija

U kolovozu 2018. u Aquacityju se utopio 20-godišnjak čije je tijelo pronađeno na pet metara dubine, a 2013. godine, također u kolovozu, utopio se 37-godišnjak. Jezero Motičnjak, površine oko 0,4 četvorna kilometra, nastalo je eksploatacijom šljunka, a ljeti je omiljeno kupalište poznato kao Aquacity. Nije zasad poznato ima li na tom kupalištu spasilaca.

Uskoro opširnije

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar klopotec
klopotec
07:15 02.07.2022.

Najdublja šljunčara u RH ako ne i u ovom dijelu Europe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije