Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija kod Karlovca

Roditelji poginulog dječaka u šoku, i vozač plakao: 'Sve se dogodilo u trenutku'

Prometna nesreća u Turnju kod Karlovca
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/5
12.10.2018.
u 18:51

Istraga će utvrditi kako je do tragedije došlo, ali činjenica je da je veliki kamion zagrebačkih tablica naletio na mališana na pješačkom prijelazu

Oko 16.30 sati na državnoj cesti D1 u karlovačkom naselju Turanj život je izgubio 10-godišnji dječak M. M. u prometnoj nesreći koja se dogodila na pješačkom prijelazu pored spomenika braniteljima.

Kako je potvrdila karlovačka policija, do tragedije je došlo nakon što je na dijete naletjelo teretno vozilo.

Neslužbeno doznajemo da se nesretni dječak tijekom poslijepodneva vozio na biciklu s još dvojicom prijatelja, a tragedija se dogodila u trenutku kada su na biciklima prelazili prijelaz.

Istraga će utvrditi kako je do tragedije došlo, ali činjenica je da je veliki kamion zagrebačkih tablica naletio na mališana na pješačkom prijelazu koji je na biciklu prelazio prijelaz. Dječak je živio u tom naselju, i bio učenik 4. razreda OŠ Turanj.

Na mjesto tragedije ubrzo su došli njegovi roditelji u šoku i plačući te su sa susjedima i sami pokušavali rekonstruirati kako je došlo do tragedije u kojoj im je stradao sin.

Prometna nesreća u Turnju kod Karlovca
1/5

Nije lako bilo ni vozaču kamiona, mladom čovjeku koji je također čitavo vrijeme dok je trajao očevid sjedio uz rub ceste i plakao, a u suzama je i otišao s policijom u postaju. 

Očevici tragedije, i sami u šoku zbog toga da je izgubljen jedan mladi život, kažu da se sve dogodilo u trenutku, da je dječak prelazio preko zebre te da je očito ušao u svojevrsni mrtvi kut vozaču kamiona koji ga nije na vrijeme primijetio na cesti ispred sebe.

Zamjenica županijskog državnog odvjetnika radi očevid pa će biti jasnije je li dječak vozio bicikl ili ne i tko je zapravo kriv za nesreću.

Ključne riječi

Komentara 87

Avatar slaven0
slaven0
18:45 12.10.2018.

Bas prosao i vidio klinca ispod kamiona, jos se tresem. Najdublja sucut svima koji su ga voljeli. Narode poljubite svoju djecu i bliznje, danas smo tu, sutra nas nema.

DU
Deleted user
19:38 12.10.2018.

Nažalost svakodnevnica na našim cestama: biciklisti jure u suprotnom smjeru po nogostupima, voze slalom kroz pješačke zone i punom brzinom sjure se na pješačke prelaze... Da voziš kao vozač samo 3 km/h ne možeš ni u ludilu ni vidjeti ni stati... Sućut roditeljima ali i vozaču kamiona!

LE
LeandroZG
19:27 12.10.2018.

meni je neki dan mali idiot od 10ak god zabio se sa biciklom u sredinu auta. Jednostavno je doletio na biciklu, nije ni okrenuo glavu, ja sam refleksno kocio i stao s autom na pola zebre a ovaj mi se zabio u auto. Uopce ne gledaju, sledio sam se. Mogu se ja drzati ogranicenja, zakociti u milisekundi i stati u 2 metra, ali ovaj ako se ide ubit, a kako drugacije objasniti to, mogu se slikat. I na kraju nije mali kriv, nego roditelj koji mu je kupio bicikl i nije mu objasnio kako njegovom poznaniku pise na grobu da je bio u prednosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije