Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI ZAGREB

Na ispitivanju u policiji vozač koji je pobjegao nakon što je pokosio pješakinju

Prometna u Novom Zagrebu
Foto: Snimio čitatelj
11.10.2018.
u 22:26

Ako imate kakve informacije o događaju i sudionicima obavijestite policiju pozivom na 192

Vozač u crvenom Renault Cliju udario je u stariju gospođu dok je prelazila cestu, ali ne znam vam reći puno više od toga, mislili smo da će s njom biti sve u redu jer je neposredno nakon nesreće još uvijek bila pri svijesti, kazuje jedan od očevidaca prometne nesreće koja se danas malo iza 14 sati dogodila na križanju Adamićeve ulice i Avenije Dubrovnik u novozagrebačkom naselju Zapruđe.

Unatoč tome što je žurno prevezena u bolnicu pješakinja je podlegla ozljedama oko tri sata kasnije. Vozač se nakon nesreće odvezao s mjesta nesreće prema smjeru Laništa.

Policija je uspjela pronaći i privesti osumnjičenog te se nad njim provodi kriminalističko istraživanje.

 

Ključne riječi

Komentara 27

DO
domxerex
21:07 11.10.2018.

Pretpostavljam da starija gospođa slabije vidi (dobac 4-5m) i nije vidjela nadolazeći auto koji i nije morao juriti veće je vozač samo bio zaokupljen lijevom stranom tko mu nadolazi u kružnom toku. Neka je bio i malo nestrpljiv i malo mu se žurilo kući vjerojatno je previdio pogledati desno i pokupio je bakicu. Do tog trenutka po meni nije ništa posebno jer se to može dogoditi pod raznim okolnostima stresa i ne nepažnje. Ali onog ttrenutka kada je odlučio pobjeći za mene je počinio kriminalno dijelo i trebalo bi to prestati tretirati prometnim prekršajem i tretirati kao klasično ubojstvo. Bijeg je uvijek predumišljaj jer je to cijelo vrijeme se imao priliku predomisliti i sam se prijaviti. Ili se sama prijaviti. To je vrlo svjesna odluka izbjegavanja odgovornosti i to treba kazniti primjereno. Bez obzira vozi li Clio ili BMW. Iako je naše "pošteno" sudstvo sklono nalaziti olakotne okolnostima onima sa dubljim džepom. Čaćić, Nobilo, Horvatinčić, i slični

AN
ante92
01:07 12.10.2018.

Hrvatska do kraja godine izbija na prvo mjesto u Europi po smrtnosti u prometu, nitko ni da trepne. Smiješite se biti će još gore.

EL
elkomadante
21:34 11.10.2018.

Pod hitno uvesti auto kamere da se prizna na sudu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije