Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MASKIRANA I NAORUŽANA

Traga se za razbojnicom koja je orobila poštu u Velikoj Mlaki

Velika Gorica: Uz prijetnju oružjem opljačkana poslovnica Hrvatske pošte
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/3
05.02.2022.
u 12:55

Inače to je peta poslovnica pošte u Zagrebu i okolici koja je orobljena od početka godine

Maskirana i naoružana žena orobila je poslovnicu Hrvatske pošte u Ulici Antuna Grahovca u Velikoj Mlaki. Kako je priopćila zagrebačka policija, dogodilo se to 4. veljače oko 16.30. U to vrijeme u poslovnici je bila 56-godišnja zaposlenica.

Razbojnica je ušla u poslovnicu te je prijeteći vatrenim oružjem zatražila novac. Pobjegla je s nekoliko tisuća kuna i za njom se traga. Policiji bi u potrazi za počiniteljicom mogle pomoći snimke videonadzora.

Inače to je peta poslovnica pošte u Zagrebu i okolici koja je orobljena od početka godine. Na meti razbojnika je od početka godine bio i jedan poštar, ali i četiri bankomata koja su dignuta u zrak. Od svih navedenih razbojstva, počinitelji su za sada nađeni samo nakon dizanja u zrak bankomata u Trnskom. Jedna počinitelj je uhićen nakon 15 minuta u blizini mjesta događa, a drugi koji dan kasnije.

VIDEO Vozio s 4,5 promila i ostao bez vozačke dozvole, nekoliko sati kasnije vratio se za upravljač

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije